De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Grote nieuwsgebeurtenissen kan je hier LIVE volgen. En elke vrijdagmiddag een nieuw RONDJE BINNENHOF, onze politieke NLname-serie rondom de formatie. Mis niets en abonneer je op ons NLname-kanaal.

Reageer ook vooral onder onze video's, we zijn benieuwd naar jouw mening. Dit NLname-kanaal is een plek waar iedereen zich kan uitspreken, met respect voor elkaar. We willen geen scheldwoorden, beledigingen, bedreigingen, discriminatie, off-topic-berichten, spam en reclame-uitingen. We laten liefst alle reacties staan maar grijpen in als dat nodig en mogelijk is. Zie je iets wat we beter kunnen doen? Stuur dan een berichtje naar [email protected]

Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl en Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

 • 30
 • 94 538 685

Reacties

 1. kevin bout

  Kan genoeg op Facebook neerzetten

 2. kevin bout

  👎👎👎👎👎👎👎👎

 3. kevin bout

  Nou kunnen ze

 4. Xclusive Jamz

  Welke raketbeschietingen mafketels israel is de enige die aan het aanvallen is

 5. ozowizo

  Er wordt vals geschermd over hoe vrijheid eruit ziet en op emotie ingespeeld met schuld.

 6. Pharven

  Dit is echt leerzaam. Persoonlijk zou ik liever tijdens doden herdenking meer van dit soort verhalen horen in plaats van die 2 minuten stilte. Ik denk dat met deze verhalen mensen een beter beeld en respect krijgen dan met die 2 minuten stilte

 7. B van der V

  Deze 2 jonge bloggers dachten dat de MSM wel redelijk onafhankelijk was. Maar ze werden wakker geschud toen ze bij NPO-mannetje Filemon Wesselink en zijn framing programma Het Complot op bezoek kwamen. Zie Cafe Weltschmerz op youtube. Het linkje kan geplaatst worden want dat censureert NLname.

 8. Bas zuidam

  Ik heb iets na jullie toegestuurd op Messenger op Facebook lijkt op orb en een geest Nos mesenger

 9. qopoy dnon

  Respect 🙌🙌

 10. echt114

  Ik wou dat mensen zouden stoppen met zo bitchy te zijn over dingen.

 11. m w

  zeg nou zelf Wiilem : moet jij en je moeder Beatrix nu eindelijk eens geen excuses aanbieden voor het slavenij verleden van jouw familie? En natuurlijk wel op papier en in de staatcourant en op tv. want elke dag die julllie verzuimen zal wel als een molemsteen in jullie maag voelen. En dan nog zeggen toen je trouwde dat Nelson Mandela je een goede vriend noemde. volgens mij is je moeder en jij nooit op bezoek geweest toen hij vast zat. oooh ja groetjes aan die oliebol A.

 12. B van der V

  En zo hebben we weer de normale komedie gehad van een parlement dat toestaat dat een kabinet dat moest opstappen vanwege de misdaden die het tegenover het volk heeft begaan, de medische apartheidsstaat kan installeren, zelfs in demissionaire toestand. De criminelen die alleen al door de toeslagenaffaire tienduizenden levens hebben verwoest kunnen dit doen alsof er nooit iets is gebeurd.

 13. B van der V

  En zo hebben we weer de normale komedie gehad van een parlement dat toestaat dat een kabinet dat moest opstappen vanwege de misdaden die het tegenover het volk heeft begaan, de medische apartheidsstaat kan installeren, zelfs in demissionaire toestand. De criminelen die alleen al door de toeslagenaffaire tienduizenden levens hebben verwoest kunnen dit doen alsof er nooit iets is gebeurd.

 14. MikeSanNoa mail

  Vertelt nos wel het hele verhaal. Elke Joodse moest Gaza verlaten bij de verdeling van het land. Wees niet naief met deze Arabische propaganda. Ze willen helemaal niets verdelen maar alles zelf hebben van de rivier De Jordaan tot aan de zee. Dit weet Israel maar al te goed.

 15. bcvbb hyui

  beste Amara , je hebt mijn hart geraakt. En mij ziel is in je woorden wetend verdwaald.

 16. Bert Visscher

  3:45 Niet dat ik weet hoe wat Rutte zei kan worden bewezen, maar het is niet bewezen dat Rutte loog. Van een nieuwsorganisatie mag je volgens mij verwachten dat ze tenminste *proberen* de feiten op een rijtje te hebben. 10:57 Daar had ik wel zonder gekund.

 17. موسى أبو طالب

  Dit is gwoon al het bewijs dat palastina van palastijnen is:PALASTIJNEN WONEN IN HUN HUIZEN EN DAN WORDEN ZE WEG GEHAALD. oftewel palastijnen woonden daar en toen kwamen opeens de israeliers en doen alsof het hun land is ( wat het niet is)

 18. Arminius 1905

  Het probleem wordt nog groter als de Groenen aan de macht komen. God bescherm ons tegen deze ideologie van verbod. Er kan in Duitsland nooit meer een dictatuur komen. De Groenen staan ​​voor verboden en zelfs meer belastingbetalingen. Dat zou de bewapende burgers moeten betalen. De Nederlanders wezen groenlinks terecht af. 

 19. vrijheid 2020

  Angela Merkel opent de Duitse grenzen voor de Afrikanen omdat ze zo het Interesse van de Multinationals op het Afrikaanse continent beter kunnen beschermen. Afrikanen kun je zo ook beter onder controle houden.

 20. Just Me from the Netherlands

  o.m.g daar komt die klimaat crisis aan, die bestaat niet er is geen klimaat crisis dat is verzonnen door die gek van een bill gates!!!

 21. Just Me from the Netherlands

  49:23 zo doet de media om ons andersdenkende niet meer als mensen te zien maar als wappies, en dat doet de politie ook, dus deze situatie is nu ook van toepassing!! dus welkom bij 1940 -2021 de oorlog is gewoon door gegaan!!

 22. Just Me from the Netherlands

  nou Rutte, vertel dat ook even aan Grapperhaus dat demonstraties een recht zijn en we die vrij uit mogen oefenen, want die begrijpt dat schijnbaar niet, die laat liever mensen met knuppels rammen, en slootwater over de mensen heen gooien!!! hoezo vrijheid??

 23. Just Me from the Netherlands

  Vrijheid is in den haag voort ver te zoeken, onze burgerrechten worden met voeten getreden, maar ja daar hoor je niemand is over zeggen, dat vredelievende mensen door politiegeweld schade ondervinden is geen vrijheid, een vaxx paspoort is medische discriminatie en ga zo maar door, dus Vrijheid is nergens te vinden!!

 24. Mo Amsterdam

  Joden slopen palestijnen

 25. m e

  Mn moeder werd f*cking boos omdat k helemaal stuk ging om deze momenten: 1:16:15 1:21:07 1:21:31

  1. Karim azahnouni

   @qopoy dnon precies ik ben het met je eens

  2. qopoy dnon

   En maak Andre president, dan komt het misschien nog goed met dit land!!

 26. Moh. Awad

  fantastische, duidelijke, eerlijk overkomende, hoofd cool houdende, interligente etc. leiders-figuur Farid Azarkan..Trots op Denk, denk ik ! waar mijn stem heen gaat is well duidelijk en terecht, lijkt me;]

 27. H. Bakker

  Ik snap niet waarom ze iemand hebben laten spreken die op 4 mei nooit de dodenherdenking heeft willen meemaken. Had niet gemogen vind ik. Mevr. Van Ieperen: geweldig!

  1. bcvbb hyui

   De toespraak van Roxane zou verplichte kost moeten zijn in de geschiedenisles op alle middelbare scholen!

 28. E t

  Weinig verschil.met 1940 -1945

  1. MikeSanNoa mail

   Nee idd, toen probeerden diezelfde arabieren samen te zweren met de Duitsers. Leer je geschiedenis toch.

 29. موسى أبو طالب

  Die laatste student heefd gelijk wie denken ze wel niet die ze zijn.

 30. Roos

  Heeft Willem de Huichelaar niks te vertellen tegen z,n volk wat in nood is. Lekker makkelijk een komiek naar voren schuiven.

  1. Rock girl

   En maak Andre president, dan komt het misschien nog goed met dit land!!

 31. Erwin Tolus

  Echt mooi, dat Merkel dit ook wilde doen. Wat Rutte al zei, voor de jongere generaties is de Duits-Nederlandse vriendschap vanzelfsprekend, maar die moeten we wel samen in stand houden.

 32. Mvr Riffia

  FreePalestina 🤍🤍

 33. Wilmah Bult

  Mijn opa voer als kapitein tijdens WO2 in konvooi van Amerika naar Engeland om Engeland te bevoorraden. Tientallen keren voer hij op en neer. Ze werden begeleid door de Amerikaanse marine. Hij zag al zijn collega's uit het konvooi verdrinken door Duitse duikboot torpedo beschietingen. Stoppen en helpen mocht hij niet. Hij moest doorvaren. Als 3 jarige kleuter, hoorde ik hem huilend zijn verhalen vertellen. Hij riep huilend: "Ik mocht niet stoppen"...Ik ben daar sterk door geraakt en draag het altijd bij me. Voor welke vrijheid gaf mijn opa en zijn leven? Zijn daden en zijn tranen zijn voor niets vergoten. In 2020/2021 waren er meer dan 50 doden en ca 500 slachtoffers van politiegeweld en dat gebeurde onder de noemer van dezelfde soort noodwetten als vergelijkbaar tijdens WO2. Daarvoor verantwoordelijk is kabinet Rutte 3/4. Mijn huis werd leeggeroofd en onrechtmatig onteigend door loco-burgemeester Bloemen die zich tijdens de Corona crisis als een crimineel ontpopte en haar macht op gestapo achtige wijze misbruikte. De politie schreef daarnaast valse politie rapportages, om zich onrechtmatig te verantwoorden voor het geweld. Het OM en justitie en de rijksrecherche weigeren onderzoek te doen naar de meer dan 50 doden die vielen na en tijdens arrestaties en tijdens de 500 zinloze mishandelingen. Mishandelingen ter voorkoming van de verspreiding van een virus? Zinloos Corona-geweld! Tja...Daar staan ze dan met hun zogenaande serieuze gezichten de oorlog te herdenken, terwijl er meer dan 50 'dwaze moeders' huilend proberen te achterhalen wat er met hun vermoordde en mishandelde kinderen in 2020/2021 is gebeurd. Terwijl de politie en het OM hun medewerking en onderzoek weigeren. Dus justitie kijkt de andere kant op en het OM doet niets. Mijn opa voer als kapitein tijdens WO2 van Amerika naar Engeland om hen te bevoorraden, tientallen keren op en neer. Hij zag al zijn collega's in het konvooi verdrinken na torpedo beschietingen. Als 3 jarige hoorde ik hem huilend zijn verhalen vertellen. Voor welke vrijheid gaf mijn opa en zijn leven? Zijn tranen zijn voor niets vergoten. Want juist jullie; Rutte, Halsema, Bloemen, de politie, justitie en het OM doen precies het zelfde als onze Oosterburen tijdens WOII.

 34. jack van groen

  🇵🇸 🇵🇸🇵🇸 🇵🇸🇵🇸 🇵🇸

 35. Yoran sladic

  Ik ben kroatisch 🇭🇷

 36. Firoz Ansari

  2:57 B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G -L-o-V-e-S-e-X-----۞------------ livegirls19. com 》》 𝙊𝙣𝙡𝙮 𝘼𝙙𝙪𝙡𝙩 《《 !❤️ 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620463547

 37. vbddfy euuyt

  Regering nu aangeklaagd bij internationaal strafhof

 38. yasio bolo

  20:13 lezing Roxanne van Ieperen Prachtig!

 39. Douwe 't hart

  Niemand die het erg vind dat we het dictator staatje turkije kwijt zijn als vriend in nederland

 40. Mirjana Gvozdenac

  Dhr.Wilders top top top gezegd

 41. RH

  Nos en kaag, het perfecte linkse duo. U bent een landverrader die zijn eigen volk vol wil spuiten met een experiment. Jullie zijn geen haar beter dan meneer Mengele uit de 2de wereld oorlog. Jullie maken de normale mens kapot !

 42. ueharaplas6

  🇳🇱🇪🇺🇩🇪

 43. B van der V

  Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft begin vorig jaar samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten, om zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken. Dat meldt de krant Die Welt op basis van een uitgelekte mailwisseling. De wetenschappers leverden volop suggesties, ook voorstellen om "angst en volgzaamheid bij de bevolking" op de agenda te zetten, schrijft Die Welt. Daarvoor zouden bijvoorbeeld campagnes kunnen worden ingezet met beelden van mensen die in ademnood sterven omdat er geen IC-bedden beschikbaar zijn.

 44. B van der V

  Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft begin vorig jaar samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten, om zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken. Dat meldt de krant Die Welt op basis van een uitgelekte mailwisseling. De wetenschappers leverden volop suggesties, ook voorstellen om "angst en volgzaamheid bij de bevolking" op de agenda te zetten, schrijft Die Welt. Daarvoor zouden bijvoorbeeld campagnes kunnen worden ingezet met beelden van mensen die in ademnood sterven omdat er geen IC-bedden beschikbaar zijn.

 45. OptimatriX

  letterlijk uit de ghetto geplukt die

 46. Mirjana Gvozdenac

  Llilian top top 👍👏

 47. Bert Visscher

  1:34:08 Als mevrouw Simons "netjes via de voorzitter" wil vragen, dient zij mevr. Kaag dan niet in de derde persoon aan te spreken?

 48. Stefan van B.

  🇳🇱🌷🇩🇪

 49. Ernest Spanjers

  Sterke voorzitter daarom niet herkozen......angst voor haar kordate optreden bij “de volksvertegenwoordiging “ en denk is de betekenis van het woord volledig kwijt!!

 50. B van der V

  Wil je geen eenzijdig gecensureerd nieuws van de MSM! Kijk dan is naar Café Weltschmerz. Zoek dan de” OPEN BRIEF AAN DE MEDIA” . Of kijk naar BLCKBX voor onafhankelijk nieuws. Dus eerst kijken en dan pas oordelen. Al zal dat voor veel NPO-struisvogels lastig zijn!!

 51. ErikIsDik432

  Stelletje Tokkies hier, als je wilt doodgaan aan een ziekte ga je maar lekker naar India, niet janken als je niet meer terug komt.

 52. Has Kadim

  Marokko

 53. Drecon84

  Fijn dat er ook een beetje ruimte is voor de inhoud. Hopelijk is er in de toekomst steeds meer ruimte voor items die echt ergens over gaan. Meer diepgang zou fijn zijn.

 54. Sep Videler

  Toevallig

 55. Emj Deckwitz

  wat een keiharde rotstem!!!

 56. ceerw buty

  Poppenkast

 57. KJr videos

  Hey there visit kjr video

 58. red boys

  Saai saaaaaaaajiiiii

 59. birol muhlandiz

  Respect voor dit soort mensen want de NSB kreeg stadions vol bij bijeenkomsten....

 60. vbddfy euuyt

  🇳🇱⚘

 61. Spartacus

  MEDE DOOR DE CORRUPTE MEDIA ZOALS DE NOS (NPO) DIE STAATS PROPAGANDA UITZEND IS DE WERKELIJKE VRIJHEID IN NL VERDWENEN. SCHANDE OM DAN DIT UIT TE ZENDEN DOOR DE NOS IS RESPECTLOOS TEGENOVER EEN IEDER DIE VOOR DE VRIJHEID HEEFT GESTREDEN EN IS GESTORVEN. MEDIA = VIRUS!!!

 62. Silenthour

  Als je dan bedenkt dat mensen zich tegenwoordig druk maken om niks,terwijl deze vrouwen alles hebben gedaan voor de toekomst. Sta dan maar eventjes stil en misschien kunnen we dan ons druk maken om dingen die er wel toe doen.

 63. daffy more

  jeanchristophem1 - Mooi betoog

 64. Connor Qb12

  🇳🇱❤🇩🇪

  1. Connor Qb12

   @vrijheid 2020 wat zeg jij? Minder snuiven maat

  2. vrijheid 2020

   weer de Duitser... nu met De Great Reset

 65. Warhoofd

  kelere... amerika... land van de kneusjes....

 66. Annemarie Van Dierendonck

  Hij moet weg

 67. joop vervaart

  In welk universum herdenk je op deze manier de doden die gevallen zijn in de tweede wereld oorlog in een lege kerk en een lege Dam? Hier ook weer...alleen een zeer zorgvuldig gekozen groepje ( elite) die er wel mogen zijn. De gewone man ( die de soldaten overigens bijna allemaal waren) mogen er niet bij, vanwege iets wat diezelfde elite heeft veroorzaakt en heeft verzonnen. 12 jaar geleden overleed mijn moeder op 4 mei....zij had de oorlog ook meegemaakt en zou dit een absolute aanfluitingen hebben gevonden

 68. B van der V

  De overheid liegt over de coronavarianten en de vaccins die je nodig zou hebben om je hiertegen te beschermen. Dat zei Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer. Waarom liegt de overheid over zoiets fundamenteels? De oud vicepresident van Pfizer waarschuwt met klem het vaccin niet te gebruiken. Moet nog veeel langer getest worden.

 69. whateverthefuckwhat

  het is noTULEN, niet NOtulen.

 70. Matthias Bacher

  Merkel muss weg

 71. zef kju

  Ik geloofde het eerst niet. NOS fake news.. nu...hoe biden wordt opgehemeld door deze propaganda machine is voor mij bewijs.. NOS is ook Cabal, verraders,part of problem. Schandalig,duivels. Neurenberg 2.0

 72. Tonnytjuhh

  BLM

 73. Sertan Yilmaz

  Jajaaaa like als je een jaar lang aan het slapen bent geweest

 74. Zoë Voogdt

  Ik vind oorlog een interesant onderwerp. Maar wel heel gevaarlijk en ik zou het ook niet mee willen maken. En er kan ook ooit nog oorlog komen in ons land

 75. Christa Gijsman

  Walgelijk hypocrisie nog zacht uitgedrukt dictators in spe schande voor onze ver,etshelden

  1. vbddfy euuyt

   maar schijnbaar niet. er klopt helemaal niks van. 'laten we wat meer naar elkaar omkijken' 'als je gelooft in samen'. Ja hoe gaat het met assagne eigenlijk in die belamarsh

 76. Saitek X52

  Die huichelachtige Rutte , vrijheid om te demonstreren my ass , hij laat iedereen neerknuppelen met een andere mening , zit ie weer te liegen .

 77. Jabrr020

  Was de dam afgesloten? Dat het zo rustig was?

 78. Elle Basi

  bah. wat een corrupte rijke ballenclub

  1. vbddfy euuyt

   toneelstuk.

 79. Ana Beimers

  Goed gesproken mevrouw!!!!!!!!! Dank!!!

 80. B van der V

  Tot vijf jaar gevangenisstraf voor het overtreden van coronaregels, voor het omarmen van iemand of het geven van een hand. Vijf jaar gevangenisstraf,” sprak Pols. “De politie heeft van Merkel het recht gekregen elke woning binnen te gaan om te kijken of u misschien een verjaardagsfeestje viert, want ook daar staat vijf jaar gevangenisstraf op.” Dat noemen ze vrijheid!! Ja vrijheid voor de politie!