Welkom op het kanaal van NU.nl op NLname! Hier plaatsen we dagelijks de belangrijkste nieuwsvideo’s zodat jij op de hoogte bent van het nieuws van vandaag. Nieuws uit het buitenland én binnenland komt voorbij. Maar ook sportnieuws over bijvoorbeeld de Formule 1 of de laatste voetbalwedstrijden én ontwikkelingen op het gebied van tech. Roddels en achterklap over BN’ers en NLnamers vind je in onze rubriek entertainment en natuurlijk mag het opmerkelijke nieuws ook niet ontbreken.

Abonneer je dus nu op NU.nl en zet je meldingen aan, want het laatste nieuws zie je het eerst bij ons: bit.ly/2HGTbwY

NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

► Volg ons ook op:

Website: www.nu.nl
Instagram: instagram.com/nu.nl
Facebook: facebook.com/nu.nl
Twitter: twitter.com/nunl

Of download de NU.nl-app in Google Play of iTunes.

 • 30
 • 78 135 660

Reacties

 1. David de haan

  de baas van bioNTech verwacht een groeps immuniteit, omdat hij per prik klappen met geld ziet 😂😂😂😅

 2. Bram Bongers

  Eén of twee decennia? Vorig jaar werd nog geroepen dat de IFR 3,4% was, terwijl de IFR in Nederland nu 0,3% is (17340 doden op ruim 5 miljoen geïnfecteerden). In dat tempo is het aankomende zomer al een verkoudheidsvirusje!

 3. François Liesenborghs

  Hoe idioot zijn toch die mensen van ' viruswaanzin '. Hoe schadelijk zijn JULLIE voor de maatschappij ? Wat voor een onzin verkondingen jullie ? Grondwet ... so What onnozelaars. Waar gaat het over sukkels ? Dat men niet wist of weet wat dat virus kon aanrichten van menselijke schade. Al goed dat men geluisterd heeft naar virologen / beleidsmakers Zoniet waren er mogelijks geen duizenden maar tienduizenden/honderden duizenden doden ? Het ging en gaat er om dat de ziekenhuizen, ttz . de bedden op alle afdelingen die Covid patienten kunnen opnemen beperkt zijn. Er zijn daar dus grenzen, en stel u eens voor datze vol zitten. Dan is de staat ttz. de beleidsmakers de schuldigen en kunnen zij voor verantwoording worden genomen ... Jongens stop jullie zever, denk is na als volwassen en snuggers mensen. Maar dat kunnen jullie niet, want er zijn er die jullie gehersenspoeld hebben en jullie hebben laten geloven dat hetallemaal niet zo erg was /is. Oprotten ' viruswaanzin ' asjeblief zeg.

 4. Polo86c

  Ze hebben het niet over immuniteit omdat je niet immuun kunt worden voor de griep.

 5. Tom Beekhof

  🥦

 6. brigitte quincy

  excutez me smitts la r berry brassvhaat les macrons mort mon fiance f hollandesauve

 7. B van der V

  Deze 2 jonge bloggers dachten dat de MSM wel redelijk onafhankelijk was. Maar ze werden wakker geschud toen ze bij NPO-mannetje Filemon Wesselink en zijn framing programma Het Complot op bezoek kwamen. Zie Cafe Weltschmerz op youtube. Het linkje kan ik niet plaatsen want dat censureert NLname.

 8. N Akhzane

  Vaccinatie voor een virus die 0,02% dodelijk is? Gefeliciteerd mass media , jullie zijn de enige schappen die nog geloven in die leugens...pardoon, voor jullie belangrijkste feit is GELD die jullie krijgen om zo idiote misleiding, manipulatie en leugens te promoten

 9. R Koster

  De PCR-technologie die wordt gebruikt in tests om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen infecteren en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem en daarom kunnen deze tests niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is of niet. RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent. Er zijn ook verschillende wetenschappelijke onderzoeken die suggereren dat de besmettelijkheid van covid-19 het grootst is aan het begin van de ziekteperiode. De aanbevolen criteria voor het beoordelen van het vrij zijn van infectie zijn daarom gebaseerd op stabiele klinische verbetering met vrij zijn van koorts gedurende ten minste twee dagen en dat er ten minste zeven dagen zijn verstreken sinds het begin van de symptomen. Voor degenen die meer uitgesproken symptomen hebben gehad, ten minste 14 dagen na de ziekte en voor de ergste, individuele beoordeling door de behandelende arts. De criteria zijn ontwikkeld in samenwerking met vertegenwoordigers van de gespecialiseerde verenigingen in infectieziektegeneeskunde, klinische microbiologie, hygiëne en infectiebeheersing. Deze zijn voor het laatst besproken in de groep tijdens een bijeenkomst op 19 april 2021 vanwege de nieuwe virusvarianten. De inschatting was toen dat er geen update nodig was. De aanbevelingen zullen worden bijgewerkt als er nieuwe kennis over covid-19-besmettelijkheid wordt toegevoegd.

 10. R Koster

  weet je deze kneus in het filmpje doet net alsof het immume systeem niet instaat is om varianten te herkenen. In een gesprek met mike yeadon CEO Pfizer bleek duidelijk het aantal baseparen van de varianten (er is een verschil varianten en mutaties) te klein om geen response van het immume systeem te bewerkstelligen. Kort ge zegt nu,nl l*lt hier weereens dikke Sh*t

 11. samuel stift

  Wanneer worden we verdomme is een keer wakker. Dat vaccin is in experimentele fase. Jullie laten je overal mee inspuiten als t nieuws t zegt

 12. Conzo

  Voor vergif hebben we echt geen vaccins nodig hoor. Daarvoor hebben we de comments al.

 13. kinda fat kinda strong

  day 415 of 14 days to flatten the curve

 14. Peter Van den Berg

  Dit is geweldig nieuws. 9444 gewone reguliere griepgolfdoden over 18 weken is inderdaad 75. 17.323 Coronagriepdoden over 16 maanden is 36. De reguliere gewone jaarlijkse seizoens griepgolf is dus meer dan twee keer dodelijker dan de Coronagriep. 🤗👌🥊 Al die groepsimmuniteit vertragende maatregelen van Mark en Hugo kunnen dus per direct opgeheven worden. Een piek op de IC’s kun je nu niet meer veroorzaken. De voorraad mensen met onderliggend leed is voorlopig even redelijk opgesoupeerd. Die zijn al gedoseerd aan de beurt geweest door al die groepsimmuniteit vertragende maatregelen van Mark en Hugo. Dit is geweldig. Morgen op NU punt NL?

 15. 2224

  goeie like / dislike ratio lol

  1. SirLANcelot

   niet dat iemand met redelijk verstand zich daar iets van aantrekt als je je bedenkt dat 90% van de wappies werkeloos is en alleen maar op NLname, Facebook en Twitter zit.

 16. ff bb

  Maar het is toch niet de bedoeling om heel COVID-19 uit te roeien? Als niet iedereen dood gaat is het al goed genoeg

 17. Santi Leòn

  Oh daar begint het hoor! Straks alle schapen lekker jullie je prikje gehaald en dan OEPS EEN NIEUWE VARIANT, helaas, we moeten weer dicht!

  1. Santi Leòn

   @Jonathan Van doorn Als je naar agenda 2030 kijkt, samen met het opgezette operation lockstep, dan zitten we in die fase na de zomer.. Tot nu toe komt alles angstvallig uit wat er tot nu toe gebeurt.. Hoop dat het allemaal een complot blijkt, maar ja..

  2. Jonathan Van doorn

   @Santi Leòn Nou, hoe weet je dat?

  3. Santi Leòn

   @Jonathan Van doorn Dat kan je vergeten. Het plan ligt allang klaar. Na de zomer gaan we gewoon weer vrolijk verder

  4. Jonathan Van doorn

   Ja zo werkt het, maar als iedereen een prik neemt is die kans er bijna niet.

  5. Roelf

   Nou nou, de sadistische zelfgenoegzaamheid druipt ervan af.

 18. Fritsss

  lulkoek

 19. Feedmii

  Blablabla chocolade vla!

 20. Senpai Carter

  De echte Willem Alexander is reeds geexecuteerd in Gitmo, zoek maar online. Deze is een fake en de Maxima ook. Het zijn lookalikes of clones. Bekijk de lijst online van geexecuteerden en dan zul je zien dat je je in een Matrix beweegt. Beatrix is ook afgeschoten. Misdaden tegen de menselijkheid, dat is wat deze idioten doen, ze zijn allen ziek, dus stop met die overdreven adoratie van dit soort psychopaten. Zoek op "arrested and executed famous people 2020" en kijk wir er op de lijst staan op nrs: 21, 174, 183, 257. Dat is de realiteit waarin je leeft.

 21. yeeton

  Angsporno-cultuur gaat decenia door

 22. Nathan Struik

  ja hoor

 23. Placebo

  Wie gelooft deze leugen nog

 24. joey degener

  Kan rutte het zich weer ineens herinneren?

  1. Lego Meneer

   @Jonathan Van doorn Is het verplicht dat alles met elkaar te maken moet hebben dan? Meneer stelt een vraag m.b.t. het ontkennen van communicatie over groeps immuniteit van dhr rutte. Doe je research voor je lekker gebekt wilt overkomen op internet.

  2. Jonathan Van doorn

   Wat heeft Rutte hiermee te maken?

 25. Marn 1alg

  Voor mij geen vaccinatie

 26. Elle Basi

  Over 5 jaar is iedereen met een prik gemuteerd en zombie 😱😱😱 (is what a wappie would say)

  1. Jongen

   Ik hoop het wel, want heb wel zin in een zombie apocalypse waarbij ik de hoofdrol mag spelen.

  2. Blamzy

   Volgens mij ben je de enige die dat zegt

  3. De raad van V.

   Ha

 27. Mr. Truth

  Vaccin? Voor veel mensen is het vergif. Hoe kan het dat gezonde mensen sterven na de prik?

  1. Mr. Truth

   @MR5B sterker. Of, het nieuwe mRNA "vaccin" heeft geen toestemming meer nodig van jou Dna hij gaan meteen met de spieren overleggen voor het maken van "proteïne" dit zonder jou DNA! Jou lichaam gaat dus automatisch zorgen voor een immuun. Als jou lichaam eenmaal weet dat het niet meer jou DNA nodig heeft voor het maken van proteïne dan kan jou lichaam dit zonder DNA en dit is gevaarlijk.

  2. MR5B

   klopt . je lichaam maakt na de prik een synthetische corona aan [je dna krijgt een opdracht van de mrna prik]. afweersysteem gaat er tegen vechten en ruimen je synthetische corona op. en dan gaat het hele circus weer opnieuw. het gevaar van dit verhaal is dat je auto immuun ziekte kan krijgen. dus dit is 1 van de reden dat je sterft.

  3. Jongen

   @Rapha Kan ook niet anders ben je niet 'gezond'. Of je moet sterven door een reden die geen betrekking heeft op 'gezondheid'.

  4. Rapha

   Volgens jouw logica kan je niet sterven als je gezond bent

  5. angrybatarian

   Om dezelfde redenen dat gezonde mensen over het algemeen wel eens sterven...

 28. Blidiot Woofghidiot

  Waarom zijn de gekkies altijd in de comments van nu en telegraaf? Zie ze bijna nooit onder videos van de nos

  1. SirLANcelot

   omdat dat degene zijn die zeg maar nieuws vertellen over de situatie van nu. die volgens de gekkies nep is, dus moeten ze uiteraard als ridders in aanval gaan. Twitter trending is ook een leuke de laatste tijd. je krijgt haast het idee dat ze niks beters te doen hebben de hele dag

  2. Bas Biemans

   Als je je zoektoch naar wappies compleet wilt maken is de commentssectie van de Instagram pagina van NOS een aanrader!

  3. Jongen

   Nee, bijna nooit. Jouw reactie is dus een uitzondering.

 29. NOHOSOPO

  Ik kan me echt voorstellen dat als je zo een functie bezet dat zoiets een tol eist van je lichaam. Meneer Rutte kan misschien beter een andere werkbranche gaan zoeken.

 30. B Hok

  En mensen geloven nog steeds in besmettelijke virussen 😂😂

  1. Fluxquark

   Iedereen weet dat ziektes worden veroorzaakt door kwade dampen! En genezen doe je door te aderlaten!

  2. Central Intelligence Agency

   @Rapha Bij wijze van spreken. Die link gaat naar rare site :)

  3. Rapha

   Hoe werkt een virus volgens jou dan, zonder besmettingen?

  4. Central Intelligence Agency

   Ja natuurlijk.

 31. Davy Erni

  dit heeft niet te maken met vermoeidheid . zet de video snelheid op 0.25 . en kijk van tijdstempel 0:32 tot 0.35 en zie zelf dat zwarte magie en energie Vampiers echt bestaan . geen geintje . dit heeft niks te maken met internet lag of oververmoeidheid . maar wel met kabbalah zwarte magie . deze video is hard bewijs deel en download hem zoveel mogelijk voordat hij verwijdert wordt . kleine tip zet het geluid wel uit want met die 0.25 video snelheid klinkt het geluid als shit .

 32. Laurens Spruit

  Is dit filmpje voor basisscholieren?

  1. Erwin Stada

   @Jongen speciaal voor jou,dus.....😂🤣😂

  2. Jongen

   Nee, voor volwassenen, maar ze doen net alsof we debiel zijn.

 33. Laura V

  Ik zou iedereen willen aanraden om de documentaires eens te bekijken van Tim Gielen (timgielen.com). MUST SEE!!

 34. Patrick Schenk

  Kinderen die in t begin niet eens besmettelijk waren zijn nu ineens de doelgroep.... het klopt van geen kant, leugen na leugen. Ja ik ben een risico, ja ik heb mijn uitnodiging gekregen NEE ik ga niet. Te weinig over bekend over gevolgen. Laatste vaccin wat ik kreeg, voor griep, heeft mij een vorm van reuma gegeven... Lekker prikken mensen !!!

 35. Amyante

  "Een op de vier Amerikanen zegt vooralsnog geen vaccin te willen." Ja, nogal logisch. De gezondheidszorg in Amerika is niet echt bepaald geweldig.

  1. Jonathan Van doorn

   @Amyante Als je dat vaccin neemt beland je veel minder snel in het ziekenhuis dus dit zou juist een motivatie zijn om die prik te nemen.

  2. Fluxquark

   De Amerikanen die geen vaccin willen zijn vooral de gemiddeld iets welvarendere Republikeinen die wel goede zorg kunnen betalen. Plus met het vaccin is de kans dat je in het ziekenhuis beland veel kleiner. Je haalt twee dingen door elkaar.

  3. Amyante

   ​@Carlos848 De meeste Amerikanen kunnen sowieso de zorg niet betalen als ze ziek worden. In Amerika zijn meer mensen met je rekening bezig dan met je behandeling. Als je kijkt naar bijvoorbeeld insuline: $ 98,70 in Amerika, $ 7,52 in Engeland. Zet dit samen met een systeem dat als je niet werkt, je niet krijgt uitbetaald, en je om wat voor reden dan ook op staande voet ontslagen kan worden (geen werknemersbescherming) en je hebt een exploitatief systeem waar mensen min of meer gedwongen worden door te werken als ze ziek zijn. De gezondheidszorg zelf is niet zo erg, maar het wordt gerund door bedrijven die alleen maar geinteresseerd zijn hun klanten zoveel mogelijk uit te melken. Dus, mensen vertrouwen de prik misschien wel, maar niet de rekening.

  4. Carlos848

   heeft er niks mee te maken?? Het zou eerder des te meer reden zijn voor mensen om een prik te willen, anders kan je wellicht de zorg niet betalen als je ziek wordt.

 36. ketel binkie

  Ik ben eind jaren 90 in de Walrus geweest tijdens de marine dagen. Bizar om in zo'n compacte ruimte te moeten leven. Wel gave machines.

 37. Doc

  Onder de 50 wordt sowieso een groot deel al niet ziek van Corona dus dat is al een groot deel van de bevolking soort van imuum.

  1. Fluxquark

   Naar schatting blijft 10% van de positief geteste volwassenen (ook onder de 50) meer dan 12 weken lang iets van gezondheidsklachten ondervinden (long COVID), dat is best wel veel

  2. Dejan

   @roddo we weten het nou wel na het 50miljoen keer opnieuw te moeten horen, expert roddo.... het punt van hem was dat groot deel geen problemen van het virus heeft.. je hoeft echt niet als een betweter te gaan reageren

  3. roddo

   Dat je niet symptomatisch wordt, betekent niet dat je niet besmettelijk bent voor anderen of dat je het niet hebt. dat is niet eens een beetje immuun: j bent gewoon besmet en hebt Corona dat is net zi zwaar besmettelijk aks symptomatische Corona. Iemand met HIV die asymptomatisch is, heeft nog steeds HIV. Immuniteit is te verkrijgen door het lichaam te 'foppen' en antistoffen aanmaakt alsóf het met corona besmet is. Daarmee creëer je immuniteit. De ingeënte persoon kan geen Covid 19 krijgen en het ook niet verspreiden.

 38. B van der V

  En zo hebben we weer de normale komedie gehad van een parlement dat toestaat dat een kabinet dat moest opstappen vanwege de misdaden die het tegenover het volk heeft begaan, de medische apartheidsstaat kan installeren, zelfs in demissionaire toestand. De criminelen die alleen al door de toeslagenaffaire tienduizenden levens hebben verwoest kunnen dit doen alsof er nooit iets is gebeurd.

  1. Elle Basi

   Het is schandalig.

 39. Johan D

  Meer weten? Lees dan eens het e-boek van Daan de wit > Prikken Ja of Nee? daarin beschrijft hij verhelderend waarom je misschien…? Of ja…Lees t toch zelf maar. ;-)

  1. Elle Basi

   Ff moet wachten met prikken?

  2. Lemon Haze

   Nee

 40. Max Helmantel

  Heel Netflix uitgekeken? Pak iets lekkers te snacken en lees de comments

  1. Elle Basi

   😂

 41. Hoi Hallo

  Maar waarom is groepsimmuniteit nodig dan? Als we de risicogroepen hebben gevaccineerd is het toch oke? Waarom zou je gezonde mensen die nauwelijks ziek worden van dit virus vaccineren?

  1. Elle Basi

   @jootman1 ik heb t al 2x gehad. 1e keer heel heftig, 2e keer was bijna n jaar later en ik had geen klachten ervan. Ik wil zolang als t kan geen prik.

  2. jootman1

   @Bart A-G Dank voor je respectvolle antwoord. Ik denk dat we er over eens kunnen zijn dat corona niet weg gaat. Mazelen is ook niet weg. Veruit de meeste mensen kunnen corona prima verdragen en hebben er nauwelijks last. Als je de mensen die risico lopen inent, hebben zij hun vrijheid terug, en onder de gezonde mensen kun je de corona laten uitrazen zonder risico op bijwerkingen van het vaccin. Met bijwerkingen bedoel ik geen zere arm maar ik doel op het effect dat het virus zich mogelijk sterker gaat muteren als gevolg van het massaal vaccineren van gezonde mensen. Voor de gezonde mensen die evengoed ziek worden hebben we ook nog altijd diverse medicijnen om ze van de IC te houden.

  3. Bart A-G

   @jootman1 Hoe meer mensen immuun zijn voor een bepaalde ziekte, hoe kleiner de kans op verspreiding. Laten we mazelen als voorbeeld nemen. Omdat mazelen een van de meest besmettelijke ziektes is, kan het zich al verspreiden als meer dan 5% van de mensen niet immuun is. Je wordt immuun voor mazelen door de ziekte te krijgen of door gevaccineerd te worden.

  4. jootman1

   @Bart A-G nee want kwetsbaren kun je blijven vaccineren, kwetsbare groep blijft procentueel gezien gelijk.

  5. Bart A-G

   Die redenatie werkt alleen als niemand ooit nog op vakantie zou gaan of ouder zou worden.

 42. Darinkification

  Het lijkt er aan de like/dislike verhouding op dat 1 op de 2 jullie suggestieve propaganda doorprikt..

 43. Margret VR

  Achterlijke zolen

 44. MrLegendardisch

  We blijven maar steeds de doelen veranderen.

  1. Glenn

   Joh, Covid veranderd, wij moeten wel meegaan.

  2. Fluxquark

   Wow bijna alsof dingen in de wereld continu veranderen en we de hele tijd tot nieuwe inzichten komen!

  3. Carlos848

   logisch?

  4. Patrick van Liere

   ...om het gestreefde doel te behalen. Kost wat het kost. Hun agenda begint steeds meer vorm te krijgen, stap voor stap.

  5. daffy more

   Exactly!

 45. resco paunussa/matoerbongs

  Dat zijn de raddraaiers bij 1.18 sec daar zie je de romeos. En ja ik zie er twee die ook actief waren bij ajax-celtic in amsterdam . Een groep celtic supporters die kapot werden geslagen door zogenaamde Ajax hooligans. (Wat niet waaris) mijn plaatje begint compleet te worden 😃😆💪

 46. Crackhouse Sehh

  Misschien omdat het gwn allemaal een scam is? xD

 47. Santana vK.

  Hoe komen jullie nou weer bij groepsimmuniteit? Rutte zegt toch dat hij dat nooit gezegd heeft en/of het niet meer weet dat hij het heeft gezegd..!! (Zoals vele andere dingen). Zelfs als hij geconfronteerd word met de opname vd persco uit zn torentje, zegt hij dat hij t niet over groepsimmuniteit heeft gehad 😂 grappenmaker. Volgens het kabinet is de ENIGE uitweg vaccins die nog in de test fase zitten en tijdelijk goedgekeurd/toegelaten zijn.. groepsimmuniteit of uberhaubt vertrouwen hebben in het immuunsysteem (die is daar nota bene voor om bacterien, virussen etc te bestrijden!!) doen ze niet aan.

 48. jbox293

  Grapjassen allemaal.. vooral die laatste: groepsimmuniteit in Juli of Augustus in Europa. Iedereen wilt wat interessants te zeggen hebben. Ook Rutte is snel afgestapt van de groepsimmuniteit illusie begin 2020.

 49. GuyDeaux

  Ik ben bang dat we de kans om het virus écht de kop in te drukken hebben laten liggen. Had de wereld van begin af aan adequaat gereageerd dan was het een kwestie van enkele maanden geweest en was het virus inmiddels geschiedenis.

  1. GuyDeaux

   @Elle Basi excuus! Ik had je reactie verkeerd geïnterpreteerd.

  2. Elle Basi

   @GuyDeaux hoe bedoel je? Ik ben het met je eens hoor

  3. Fluxquark

   @Lukas Chalat Vietnam is geen eiland en heeft tot nu toe maar een paar duizend gevallen gehad en 35 doden op een bevolking van bijna 100 miljoen. Het had gekund maar de meeste overheden (vooral die van Europese landen, de VS, het VK en Brazilië) hebben de bal enorm laten vallen.

  4. GuyDeaux

   @Elle Basi dat jij dit voor het eerst hoort betekent niet dat ik het voor het eerst zeg.

  5. GuyDeaux

   @Lukas Chalat Grenzen? Bovendien, Nieuw-Zeeland deed veel meer dan dat.

 50. SynthDemon XL

  Hoe kunnen jullie dat ooit als een hypothese hebben kunnen stellen. De overige percentages die rond lopen zonder vaccinatie blijven alsnog toch een risicofactor. Je had niet hoeven te wachten op een onderzoek als dit. Had je van te voren al kunnen zeggen.

 51. paul van der van der meij

  there is no virus

 52. B van der V

  Wil je geen eenzijdig links gecensureerd nieuws van de MSM! Kijk dan is naar Café Weltschmerz. Zoek dan de” OPEN BRIEF AAN DE MEDIA” . Of kijk naar BLCKBX voor onafhankelijk nieuws. Dus eerst kijken en dan pas oordelen. Nieuws wat wel alle kanten belicht. Al zal dat voor veel NPO-struisvogels lastig zijn!!

 53. B van der V

  Eerst maar is 2025 afwachten als de testen gereed zijn.

 54. B van der V

  Wil je geen eenzijdig links gecensureerd nieuws van de MSM! Kijk dan is naar Café Weltschmerz. Zoek dan de” OPEN BRIEF AAN DE MEDIA” . Of kijk naar BLCKBX voor onafhankelijk nieuws. Dus eerst kijken en dan pas oordelen. Nieuws wat wel alle kanten belicht. Al zal dat voor veel NPO-struisvogels lastig zijn!! Tot nu 10000 vacinatiedoden in de EU. Staat gewoon op de website van de EMA. Maar dat gaat de MSM u natuurlijk niet vertellen. U moet juist bang zijn Corona.

 55. WAUS

  nu luisterd naar joe biden wat lachwekkend

  1. Fluxquark

   @Patrick van Liere I verstehe keine Deutsch, sorry

  2. Patrick van Liere

   @Jan Ik kin gjin Nederlânsk ... om earlik te wêzen, jo moatte ienris Nederlânsk feroarje, jo hawwe dat noait dien ... wy hawwe hjir ieuwen langer wenne as jo ...

  3. Jan

   Net als jouw Nederlands;)

 56. Lama Leider

  0:29. En een van die dingen is waarschijnlijk "ik ben geen robot".

 57. Jeroen Maurits

  Wanneer de dag komt dat je door bloedonderzoek kunt zien of je immum bent en dat dit door een vaccin komt dat is de dag dat ik me laat prikken . tot die tijd is alles spekulatie en bestaat echt immuniteit niet . weestand is het juiste woord imo .

  1. Elle Basi

   @angrybatarian dat is werkelijk een belachelijke maatstaaf om iemand op te beoordelen.

  2. B van der V

   @angrybatarian Weer een deugmensje die bij de taalpolitie zit. Deze maken de 1 miljoen mensen met dyslexie belachelijk. Triest volk.

  3. angrybatarian

   Wanneer de dag komt dat je me een scan laat zien dat je daadwerkelijk hersensactiviteit toont in je brein is de dag dat ik naar je zal luisteren. Tot die tijd raad ik je aan je spelling te verbeteren.

  4. Elle Basi

   Ja inderdaad. Ze zouden lichamen moeten checken of een vaccin wel nodig is. Gezonde lichamen hoeven niet bewerkt te worden. Hoop dat ze dat gaan doen want nu is t maar wat gokken en hopen.

  5. Blidiot Woofghidiot

   Immuun* speculatie* weerstand*

 58. PyroAap

  ik dacht dat de gta 6 trailer over een paar jaar pas uitkomt??

 59. Tyfon 44

  Nee. Het is wel haalbaar om deze waanzin op te ruimen. Gaat ook geschieden als de politiek zo door gaat vrees ik. 🇳🇱

 60. Dweeb

  Ik ben toch wel jaloers op die complot gekkies. Ik zou graag de creativiteit en fantasie willen om te geloven dat China, Amerika, Rusland, en Mark Rutte opeens samenzweren om de wereld in te spuiten met microchips gemaakt door Bill Gates.

  1. Lukas Chalat

   @Rapha Sorry, vakantie bedoelde ik. Die vaccinatie paspoort kunnen ze diep in hun reet stoppen..

  2. Rapha

   @Lukas Chalat vakantie of vaccinatie?

  3. angrybatarian

   @Mete Han Angstporno-sukkelaar

  4. Mathieu

   @jbox293 dat dus

  5. Mete Han

   Dan weet jij nog niet wat er allemaal in de wereld speelt, achter de gordijnen, blijf jij maar nog geloven dat Mark Rutte zelf de beslissingen neemt, tis allemaal een poppenkast

 61. localpolishguy

  pov: je zoekt naar tokkies in de comments

  1. Dilan Alex

   @Tyfon 44 Daj mi piwo

  2. Tyfon 44

   @Dilan Alex typhon.

  3. Dilan Alex

   Kurawa

  4. Tyfon 44

   Gevonden.

 62. dennis mooibroek

  Ps5 is zoveel beter dan die xbox Aleen reden genoeg redenen voor De controller aleen al en de exclusieves van Playstation zijn velen malen beter

 63. Marcel Brokling

  Gewoon, met je ogen dicht😴😴😴

 64. AwesomePossum

  Als iedereen die het wil een prik kan halen is het een zinlose discussie. Met een prik heb je ongeveer 100% bescherming tegen een ernstig ziekteverloop, mocht je uberhaupt ziek worden van het virus. De mensen die her vaccin dan weigeren en toch ernstig ziek worden, jammer, maar je eigen verantwoordelijkheid.

  1. Lady Justice

   Dat moet nog blijken ...

 65. opn

  Rechter heeft niks te zeggen . Politiek bepaald alles . Rechtstaat bestaat niet meer. .

 66. NvWest

  In juli zal het nog niet zijn als we in nederland pas eind juni alle volwassenen een eerste kunnen geven

  1. SaltySoySauce

   @triol13 ...zie je zelf niet in hoe ontzettend schizofreen je nu klinkt

  2. triol13

   Spuit????? Wie wil volgespoten worden met een CHEMISCH WAPEN???? Er zit niets in dat op n "vaccin" duidt. Het is net als drugs, je wordt er ziek en afhankelijk van en uitei delijke ga je er kapot aan. Precies wat SCHWAB, GATES en consorten willen, zodat zij de enige zijn die ervan kunnen profiteren. Zoals Rutte zelf zei:........... nee wij hoeven niet, wij moeten GEZOND blijven ........

  3. Timo de Brie

   @Scotto Bouwwinkel 😂

  4. Jordy Polfliet

   De helft wil hem niet, maar de helft daarvan rookt, drinkt overmatig, gebruikt drugs of doet aan een combinatie hiervan.

  5. SaltySoySauce

   @Gods of Old Mooi, geef maar aan mij :D

 67. Irvan B.

  En waarom zijn jullie stil over de staten die helemaal weer open zijn? de helft van de Staten leeft nu zonder maatregelen en de cijfers van covid is lager dan de staten met maatregelen. Edit : Dit is geen wappie onzin dit is echt aan de hand.

  1. justaguyonyoutube

   Amerika zwemt in de vaccins.

 68. 0492 helmond

  Het interesseert niemand meer. Bijna niemand geloofd meer in deze theatershow

  1. E.J. de Ohula

   interesseerd*

  2. Th3Snipe

   Dus het is voor jou een kwestie van geloof? Erg bijzonder...

 69. BlackVirus - people unite, Race is an illusion!

  dit is behoorlijk logisch als je erover nadenkt. deze "vaccines" voor covid-19 zorgen ervoor dat je minder ziek wordt van een sars-cov-2 besmetting, en voorkomt geen besmetting met sars-cov-2. Dit is een belangrijk verschil, want als je nog steeds ziek kan worden zul je dus niet immune kunnen worden... tijd om de doelen bij te stellen misscien ??

  1. Wow Jack

   We hebben nog geen sluitend bewijs dat ze besmetting voorkomen, maar veel studies lijken hier wel naar te wijzen.

  2. weaned awol

   Een aantal voorkomt wel degelijk besmetting, vooral Moderna en Pfizer. Maar op zich is besmetting niet het probleem, als iedereen met milde klachten een beetje sniffelend thuis zit is dat op zich niet erg. Het enige wat men probeert te voorkomen met deze vaccins is dat ziekenhuizen vollopen met mensen die ernstig ziek zijn. Dat is wat de vaccins voorkomen.

  3. opn

   @Th3Snipe expert bedoel je veeartsen van RIVM ? Of basisschool leraar Hugo de jonge ?

  4. Th3Snipe

   Laat dat nou maar aan de experts over op het gebied van aanpak want van jouw conclusie klopt niks.

 70. st Ger

  Wauw!!

 71. Xinix Xagnix

  Het klootjesvolk heeft het laten gebeuren en zijn verantwoordelijk voor de op vrije wil gebaseerde fascistoïde leefstijl waar we nu in leven, een test en ausweis maatschappij, je zal maar zwanger zijn of kleine kinderen hebben....""Maar wee de bevruchten, en den zogenden vrouwen in die dagen! Mat 24.19.

 72. Mister Bean

  je hebt niks meer aan die dingen, werkte in 1940 maar nu vinden ze je gewoon met de hightech radars

 73. Bert Faber

  Ifr 0,15 en werkende medicijnen. Vaccineren is achterlijk met deze gegevens.

 74. didam gelderland

  Stop met die leugens over corona Corona bestaat niet

  1. Ronin

   Deze mentaliteit is waarom we nu nog in een lockdown zitten.

  2. Wouter Meuldijk

   Maak dat die simpele zielen maar wijs,ze zijn allemaal gebrainwasht,en hebben het niet eens in de gaten,die arme stakkers!😂😂😂

 75. Niels Van Den Sigtenhorst

  ze zijn vergeten dat ze daarover gesproken hadden

  1. Jejking

   Geen actieve herinnering, eh.

 76. opn

  Voor geïnteresseerden in coronazwendel : kijk naar Mortaliteitscijfers van griepvirus , influenza , luchtweginfecties , van RIVM tussen 2016 tot 2019. Sinds 2020 al die bovengenoemde ziektes is verdwenen 🔬🩺👀🤐

  1. wesmoen

   @Niels Klarenberg ze doen nou net alsof dat een normale griep ineens anders werkt..... Het is inderdaad niet moeilijk. :')

  2. Niels Klarenberg

   lockdown....Avondklok..Jeweetwel, de maatregelen hebben ook andere gevolgen pik, probeer nou eens te denken....

 77. G MG

  Aan de ene kant lachwekkend aan de andere kant is het misschien een inspiratie voor de onverzorgde Nederlandse vrouw die zich over het algemeen na haar 30e helemaal laat gaan.

 78. Bullshark

  Herd imminuteit is een begrip dat we gebruiken voor immuniteit opgebouwd door het krijgen van het virus en niet voor vaccinatie. Het is toch leuk dat in de geschiedenis aan is getoond dat met ergere virussen 70% vaccinatie werkt maar met dit covid ineens moeten we 90% halen. Dan shoemelen jullie er maar wat nummer bij, daar zijn ze goed mee in de overheid. Maar door dit soort propaganda voel ik de kriebel voor een prik niet

  1. Neallord

   @Passant Alleen willen we de mazelen niet met zo'n belabberd virus vergelijken. De 1.5% die halfdood zijn gegaan na een infectie konden dat ook krijgen na een goede longontsteking door influenza. Als je hier bijna aan sterft dan kun je beter geïsoleerd in een bunker met potten witte bonen in tomatensaus gaan zitten...

  2. Passant

   Nu al vergeten dat voor groepsimmuniteit tegen mazelen meer dan 90% vaccinatiegraad nodig is? De vereiste vaccinatiegraad voor groepsimmuniteit is afhankelijk van de besmettelijkheid van het virus en heeft niets mee te maken met hoe “erg” het virus is. Sowieso is het maar de vraag of natuurlijke groepsimmuniteit tegen Covid wel mogelijk is zonder vaccins. We weten namelijk niet hoelang iemand die ziek is geweest immuun blijft. Er zijn namelijk al mensen meerdere keren besmet geraakt.

 79. Peaky Blinders

  Met je ogen dicht.

 80. Alex 667

  Onzin!!!!