Op ons kanaal zijn kinderen van 9 t/m 13 jaar de NLname-sterren. Alle films gaan over de 54 artikelen van het Internationale Kinderrechtenverdrag. Op ons kanaal leer je dat kinderrechten niet alleen belangrijk zijn, maar dat ze ook leuk kunnen zijn om naar te kijken!

Elke kinderrechten-donderdag om 16.00 uur gaat er LIVE een kinderrechtenfilm van een bovenbouwgroep in premiรจre. Elke maandagmiddag om 16.00 uur geeft Filmcoach Freek een kijkje achter de schermen.

Meedoen? Dat kan! Samen met onze filmcoaches maken we dan een echte korte speelfilm op school of op locatie. Een leerkracht van een bovenbouwgroep mag ons daarvoor mailen via: [email protected] Ook als je op een andere manier interesse hebt, mag je naar dit adres mailen.

Veel plezier!
Team Kinderrechten Filmfestival

*Dit kanaal bevat content voor kinderen vanaf 8 jaar. Reacties ongeschikt voor deze leeftijd zullen worden verwijderd, waarna de afzenders worden geblokkeerd.

 • 30
 • 156 698 042

Reacties

 1. Damin El messaoudi

  Vak

 2. Gijs Zwep

  ๐ŸคŸ๐Ÿป๐ŸคŸ๐ŸคŸ๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐ŸคŸ๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿป๐Ÿค˜๐Ÿค˜๐Ÿ‘†๐Ÿป๐ŸŒจ๐ŸŒฆ๐ŸŒจโ„๏ธ๐Ÿ’จโ˜ƒ๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿค๐Ÿ˜ป๐Ÿค๐Ÿ†๐Ÿซ’๐ŸŒถ๐Ÿง€๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅž๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿฅจ๐Ÿง€๐Ÿ—พ๐ŸŒ„๐ŸŒƒ๐ŸŒ„๐Ÿž๐Ÿฅฏ๐Ÿฅฏ๐Ÿง„๐ŸŽฃ๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿค๐Ÿฅช๐Ÿซ”๐Ÿถ๐Ÿฏ๐Ÿ™๐Ÿซ๐Ÿฅฎ๐Ÿซ๐Ÿฅฎ๐Ÿฟ๐Ÿข๐Ÿฉ๐Ÿฅง๐Ÿฉ๐Ÿข๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿข๐Ÿฉ๐Ÿฌ๐Ÿฅง๐Ÿฉ๐Ÿฏ๐Ÿ™๐Ÿฃ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ๐Ÿฉ

 3. Zwajoa

  Jo vete vidio

  1. Kinderrechten Filmfestival

   Thanks!

 4. Femke Keiser swart

  Rik tok is heel beroemd heeft 4 likes ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  1. Kinderrechten Filmfestival

   Haha! Ja! ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…

 5. Kiki

  Een nieuwe like erbij!๐Ÿ˜

  1. Kiki

   @Kinderrechten Filmfestival omg jullie hebben gereageerd ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜

  2. Kinderrechten Filmfestival

   Yeah! Thanks!