Het nieuws van alle kanten

 • 30
 • 16 506 384

Reacties

 1. Peter Bokma

  Christus Deed Anders............

 2. Jan Peter van Popta

  ja maar, men moet wel een reden houden om die maatregelen straks weer wat aan te scherpen, en die testsamenleving nog even paar maanden te laten draaien, en de contracten voor de 3de en 4de prik liggen geheid ook al klaar, dus... hoezo soepel verlopen en zorgen dat virus 'verslagen wordt', dat is helemaal niet de bedoeling! Dan is hun controle machtspelletje voorbij en dat willen ze helemaal niet opgeven!

 3. Daniël Pronk

  Het razen mag weer beginnen... Volgende pandemie, de delta variant! Blokkeer al die landen nou gewoon die niet snel genoeg vaccineren en dus nog veel besmettingen hebben. Jammer dan.

  1. Els Goossen

   die delta variant is verzonnen hoor , we worden en zijn belazerd voor je het nog niet wist......

 4. Iskander ibn Yaqub al Corona Borealis

  Ik heb mijn eerste zomer vakantie vaccinatieprik al gehad volgende week de (tweede) skiprik. Alleen jammer dat het lange termijn effect onzeker is van de opgehoopte vaccinatie deeltjes bij de eierstokken, teelbal, hersenen, nieren van mijn dochters en schoonzonen. Jammer, opa worden in de eerste wereld leek mij hartstikke leuk🤓

 5. Optimist X

  Gristenpolitiek, de beerput van het gezonde verstand.

 6. Huub van Overveld

  CDA de soap

 7. M Van Rossum

  Hij is maar een afleiding van de vele andere perverse belangen van andere.

 8. RunsWithBears

  Opmerkelijk, maar wat nog opmerkelijker is, is dat het Nederlandse volk dit allemaal maar blijft accepteren.

  1. Jan Peter van Popta

   wacht maar tot iedereen z'n vakantie gehad heeft.... dat is nu even het belangrijkste maar daarna..... ;)

  2. Edwin Bastiaens

   sufgeluld natuurlijk

 9. unworthy dog

  Maar wat is nu het verschil tussen het gala tische onwaardige vuil dat kapot moet zodat de werled niet meer hieft te huilen ervoor en die knul dat een vvriendinnetje wil omdat ook zijn huiswerk goed is?

 10. Space Between

  In Thailand en in China hebben ze echt een quarantaineplicht met veel controle. Ik vind het verschrikkelijk. Stop met deze bangmakerij. Straks laat ik me vaccineren. Niet vanwege gezondheid of voor anderen, maar alleen maar om te reizen!!!

  1. Uke Yaoi Trash

   Yes!!!! Je snapt hem!!

 11. Bastiaan Stapelberg

  Achter..en...een komma plaatsen?? Oké zal wel nieuwe spelling zijn maar het onderwerp. Het heeft Hugo met zijn achterbakse CDA streken toch nooit iets uitgemaakt of het werkt.

  1. Bastiaan Stapelberg

   @Frans Buijs zou kunnen wat je zegt. Alleen ik heb geleerd op school dat je achter... en.... nooit een komma mocht zetten. Maar dat was eerlijk gezegd lang gelden.

  2. Frans Buijs

   In dit geval kan het wel. Dat en is een soort inleiding. Hij had ook kunnen zeggen: zo, Nederlands publiek...

 12. djphatb

  Het verschil tussen het vliegverbod en het Europese inreis verbod is bijna niet. Men doet net of er ineens weer vrij gereisd kan worden.

 13. Mark Blaauw

  Fan-tas-tisch. Hou ze scherp Kees.

 14. roland1970

  CDA er....

 15. ZEUS 8611

  Wie werden er ook alweer: "wappie" genoemd ... ? 🤣🤣😂!! En meneer van Amstel kan zich hier dan wel een veelte grote broek aantrekken. ... maar het bierstunten is i.i.g. over and out!! Met weinig dank aan de ChristenUnie, uiteraard ... 😉!

 16. roland1970

  Man man... verbijsterd.. serieus de ANWB? Bizar verhaal...

  1. TFE niname

   Denk jij dat de ANWB zich enkel bezighoud met gestrande automobilisten, of denk je dat ze nog meer taken verrichten?

 17. Oude Kaas

  Het is goud deze gazette van Dolf.

 18. Rice Gotaar

  Moest 5 weken wachten voor de prik vorige week. Jaren 60 .Of het wat eerder kon vanwege een ziekenhuisopname. Kon niet . Nu is 2000 al aan de beurt ? Niet te geloven !

  1. Rice Gotaar

   @martijnn vermeulen Het ziekenhuispersoneel ? Ikzelf ? De verbazing dat het 5 weken moet duren ? Dat er geen plekkie is voor 50 plussers en de twintigers al aan de beurt zijn ? Je mag kiezen .

  2. martijnn vermeulen

   Vooruitgang dus, wat is het probleem?

 19. TFE niname

  LOL.... Kees van Amstel kan weer met een gerust hart les geven aan zijn leerlingen, want al zijn leerlingen zijn al over de 20 doordat Kees zo beroerd les geeft dat ze allemaal al jaren zijn blijven zitten in de brugklas. .

 20. It's okay to be a self hating jew

  Loxisme is erger dan anti-semitisme...want het is geen taboo.

 21. TFE niname

  Zeer gevaarlijke varianten Het NPO Radio 1 Corona Virus. Reeds vanaf het begin van het Corona virus is een zeer gevaarlijke variant gesignaleerd in de studio van NPO Radio 1 en besmette toen al met de gevaarlijke variant ervan Kees van Amstel, Marcel van Roosmalen, Dolf Jansen en da anderen columnnisten, of denken dit te zijn achter de microfoon en voor de camera.. Dit gevaarlijke variant schijnt zelfs dwars door het internet zich te verspeiden, gezien sommige reacties alhier en elders.

  1. Mark Blaauw

   @TFE niname 😂😂😂 Voor als je echt niks anders te doen hebt. Goeie research 😄😄

  2. TFE niname

   @Mark Blaauw Dit zegt al genoeg over Mark Blaauw yt3.ggpht.com/ytc/AAUvwniY6WrquSNBUDHd-fXGt7XT24rVXOOQNvVwQCzR=s1280-c-k-c0x00ffffff-no-rj

  3. ZEUS 8611

   Het schijnt dat Schaap, Schaapmans, of Van der Schaap, een veelgehoorde achternaam is bij de NPO-horigen ...

  4. Mark Blaauw

   😂😂😂 Luister dan niet joh, mafkaas.

 22. Anneke Riezebos

  Voor Dolf Jansen: is de GL en D66 sekte niet net zo gevaarlijk?. Nu maar eens daarop richten nu het CDA kapot is gemaakt zou ik denken. Niet dat ik het huidige CDA een warm hart toedraag. Maar richt je eens op iets anders nu er is nog genoeg te doen.

  1. LoneSentryMusic

   elke partij die samen met de vvd regeert wordt kapot gemaakt, door de vvd die hun medeheulers gewoon misbruiken en als ze klaar zijn de schuld geven en uitkosten, en dan lachen ze alleen maar.

 23. Maik Steijns

  het is overduidelijk de bedoeling dat de varianten zich gaan verspreiden

  1. ZEUS 8611

   De naam Wappie gaat nog eens 'n keer een geuzestatus krijgen ...

 24. Fun Lovin Bloke

  Dat 'christelijke' kun je schrappen. "Gij zult niet stelen," he Sywert de Judas. Oh nee, hij is alweer vertrokken. Wat Wopke betreft, die draait met alle winden mee en zijn empathies vermogen is nog kouder dan mijn koelkast temperatuur bij tropische omstandigheden!

 25. Odytje

  VVD&CDA zijn gewoon Links! Pro EU, Klimaat, Migratie = Links Beleid! Maar volgens Extreem Linkse Propagandist Dolf is dat Gematigd Rechts! En wie kritisch of Anti is. Is Extreem Rechts volgens de Linkse Extremisten!

 26. niotlera70

  Ik wacht op het kaartspel... net zoals Amerikaans leger had een paar jaar geleden...

 27. Josef Shaw

  Niet grappig walgelijk mannetje Dolfje Jansen

 28. Willem F

  Hoeveel Syriërs neemt deze vent zélf op?

 29. Maarten Boelens

  Beste Rayen: vaag en warrig verhaal; dit soort columns laat je beter over aan Pieter Derks of Marcel van Roosmalen.

 30. nita sarijoen

  Helemaal goed Dolf!!!

 31. emiel

  Is niet goed gegaan

 32. donwilly

  Geweldig!

 33. Space Between

  0:22 Fruitvariant 😂😂😂 CDA is niks. Gewoon niks en k*t.

 34. Maarten van beek

  nlname.info/project/video/q6ear6DIa7mGjoU

 35. Conradus Johannes Hendriks

  Bekijk ook "Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?!" vraagt Ir. F.Lahr aan Hugo de Jonge op de site van BLCK BX

  1. AP Janssen

   @Franchezzo Delveggio Jij maakt helemaal niks uit wie of wat een wappie is. Jij beweert wat en moet het bewijs leveren, niet andersom, wappie. Of ben je zelf wetenschapper?

  2. Franchezzo Delveggio

   AP Janssen Ik maak zelf wel uit wat ik onder een wappie versta. En gaan we weer schelden, wederom een brevet van onvermogen. Kom eens met argumenten of heb je die niet?

  3. AP Janssen

   @Franchezzo Delveggio Jij snapt er helemaal niets van, de coronawappies noemen de mensen die zich wel laten vaccineren, schapen. Zwakbegaafde nitwit.

  4. Franchezzo Delveggio

   AP Janssen Alleen wappies geloven van alles en volgen blindelings ook wel 🐑🐑 genaamd. Ik ga liever voor bewijs. Ik sluit overigens niet uit dat het vaccin een positieve bijdrage heeft geleverd. Maar het moet dan nog wel bewezen worden. Maar bij gebrek aan argumenten met wappie dit en wappie dat strooien is een brevet van onvermogen.

  5. AP Janssen

   @Franchezzo Delveggio Ik ga geen parels voor de zwijnen werpen voor wappies. Jij beweert wat en moet het bewijs leveren, niet andersom, wappie.

 36. Iskander ibn Yaqub al Corona Borealis

  Aan elke €uro die U verdient is door uw werkgever 45% IB afgedragen. Voor elke €uro die uw werkgever verdient (bruto) investeert hij eerst miljoenen aan met co2/no2 belaste apparatuur en technieken om deze vervolgens dagelijks met steeds meer co2/no2 belastende energie in te zetten voor een efficiënte productie. Die de werknemers van andere bedrijven met 21% btw willen kopen. Uw netto inkomen mag u uitgeven aan uw SDG compliant batterij auto en woning die met €17 cent vervuilerstax en 21% btw dag en nacht comfortabel wordt maakt. Niets in onze nieuwe progressieve keten zal milieu neutraal zijn, zal minder energie gebruiken, maar wel heerlijk comfortabel zijn. Zelf aDolf bruinhemd kan mij met zijn Neu Kamp ideeën een christelijk schuldgevoel aanpraten. Nou lekker dan.

  1. LoneSentryMusic

   zeker, mijn werkgever is zo millieubewust dat hij zo een 5 liter pickup truck rondscheurt omdat de regering hem lekker goedkoop rijden gunt want hij is n.l. zeer belangrijk voor de economie dat hij meer kost dan hij opbrengt. eigenlijk net zoiets als die pickups die rutte aan die terroristen gaf. fout volk verdient de beloning, hard werkende slaven dienen dat te bekostigen.

 37. wilma van Rheenen

  Geweldige column........deze man met babyface zou zn eigen moeder en oma nog bestelen. Leuk, deze actie van hem.......zn vrouw en kinderen zullen trots zijn op deze mooiprater.

 38. Iskander ibn Yaqub al Corona Borealis

  Toen de progressieve VPRO/NCRV nazaten God, de Zon, de Heilige Geest en het Eindoordeel achter zich lieten. Bouwde zij 30 jaar aan verafgoding van seculiere UN Agenda21, WHO en EU instituten. Met het IPCC rapport wordt het oude testament Eindoordeel aangekondigd. Met de 16 collectivistische SDG geboden als het nieuwe testament volgen wij de Davos Not Accountable Network Leader. SDG #17 partnerships gaat over equality & inclusivity tussen U de co2/no2 vervuiler en de tax die uw overheid van U int en de subsidies aan de industriële corporates complexen worden gegund. Die voor wind en zonnecollect parken en industrieel voedsel zorgen voor de progressieve blanke stedelingen.

 39. Asdrubaul

  Amen!

 40. Fun Lovin Bloke

  Willem Engel is een oelewapper, een afgerete eiketak en randdebiel in één.

 41. Lisanne

  Daar heb je wat aan, 41 seconden in afwachting van de podcast!

 42. Fun Lovin Bloke

  Ik heb met mensen te doen die denken dat ze alles, veel, redelijk wat, een beetje moeten gaan zodat ze straks niets zullen gaan missen. Hup, the rat race is weer begonnen. Ik doe er niet aan mee. Heerlijk dat ik niet overal voor word uitgenodigd of gevraagd. Kan ik de dingen vooral doen die mij energie en plezier geven.

 43. tjip joustra

  Bizar slechte techniek, beeld en geluid sporen totaal niet, scheelt zowat 2 volle seconden.

  1. DutchMolenaar

   Ja boeien. Kijk jij naar het beeld? Ik luister alleen en doe ondertussen wat anders op m'n laptop.

 44. Iskander ibn Yaqub al Corona Borealis

  Framing is aDolf niet vreemd. Gewoon extreem facistisch linkse denker. Altijd al geweest

  1. AP Janssen

   De echte aDolf was extreem rechts en daarbij fascistisch.

 45. asioe kiou

  Tja...wanneer de VVD/CDA-maffia in de regering zit, heb je dat. Nederland is een Bananenrepubliek

 46. van0tot100

  Ik ben een linkse boef, maar ik vind Marcel nog ver gaan. Tot nu toe is er geen bewijs, geen aangiftes, geen onderzoek, en is het onduidelijk of Graus daadwerkelijk de kamer niet in mocht. Ik denk wel dat het een viespeuk is, maar om diegene nu al dood te werden terwijl er nauwelijks sluitend bewijs is, gaat wel heel ver. Wacht even een maandje of 2, want het is natuurlijk wel een beetje lullig als hij achteraf toch niet schuldig blijkt te zijn.

 47. kikililac

  CDA = Corrupt Dictatoriaal Aanhangsel. Kudo's voor Dolf

 48. ZEUS 8611

  Man is na veertig jaar leren nog steeds niets wijzer geworden! Spreekt na al die jaren ervaring nog steeds over "vluchtelingen" ...

  1. G MG

   Combinatie van wegkijken, de kop in het zand steken en heel hard wegrennen voor de feiten. Met name dat laatste kan hij goed.

 49. Rice Gotaar

  Arinda Callewaert #CDA zet autistische Robin (34) uit huis om één wietplant, ondanks allerhande waarschuwingen van professionals, de woningstichting en haar eigen ambtenaren. De man is nu zijn huis kwijt en ook zijn baan #WetDamocles .

 50. André Biester

  Klopt het dat de uitspraak van Julia Wouters over Wopke Hoekstra er uit is geknipt?

 51. G MG

  Rustig aan, Dolf. Als je zelf sinds vele jaren van belastinggeld afhankelijk bent, moet je je mond houden over anderen die ook belastinggeld weg pissen.

  1. TFE niname

   @G MG Dolf begint deze column al met een bekentenis dat hij liever in een Bentley of een sportwagen met open dak, dus de duurdere versies en ook meer milieubelantend dan een sportwagen`zonder cabrioletkap Dat is dus ook de reden dat zijn huis vol staat met KLM-huisjes. (natuurlijk uit spaarzaamheid)

  2. G MG

   @Corona Wappie Het zijn inderdaad een stel salonsocialisten en Dolf spant de kroon. Zou hij dit weekend weer naar Ierland vliegen eigenlijk? Want minder vliegen dat is toch meer iets voor een ander.

  3. Corona Wappie

   Al die mensen bij de televisie zijn van die belasting geld verslindende types. Links lullen rechts vullen.

  4. G MG

   @TFE niname Het verbaast me helemaal niks. Volgens hem zelf kwam het door heel hard werken, veel geld verdienen en stress maar dat gelooft natuurlijk niemand. Die niet-rendabele zit de hele dag ons belastinggeld weg te tikken achter z’n geraniums. En dat zonder schuldgevoel.

  5. LoneSentryMusic

   idd, net doen of de overheids media multi miljonair geen bentley kan rijden, ja duh.

 52. CHRIS ONRELAS

  Spiker op de kop 👍

 53. gideon franzen

  Sywert past prima bij het cda. Het liegen, wegkijken en verzwijgen zijn blijkbaar echte christelijk democratische waarden.

  1. LoneSentryMusic

   en jezelf verrijken met vele miljoenen die je steelt van zieke mensen die aan covid lijden en doodgaan. veel onethischer dan doodzieke mensen bestelen kan bijna niet. maar ja, zo zijn christenen al een dikke 2000 jaar bezig.

 54. Paul Van Amersfoort

  Een volk van schapen verdient wolven als leiders.

  1. LoneSentryMusic

   en wolven horen te worden afgeschoten door mensen

 55. Peter veen

  Heel de politiek is verworden tot een onbetrouwbaar smerig systeem. Het is werkelijk om te kotsen om elke dag geconfronteerd te worden met eigenbelang en gekonkel van deze gasten...

 56. Bastiaan Stapelberg

  Een zooitje is een zwaar understatement. C staat voor Crimineel en de A voor Asociaal.

  1. Dein Brüder

   D voor Dickpic

  2. Chung meng Wong

   D voor demonisch

 57. Ghostdialoog

  Hele goede!! Bedankt Dolf!!!

 58. TFE niname

  Het schijnt dat men vanaf het najaar 1980 al bij het GVB op zoek is naar een jongetje met een brilletje op en met Iers bloed in zich dat telkens aan het zwartrijden was in de tram. Wat bekend was is dat als er op een halte controleurs stonden te wachten hij snel de tram uit sprong en begon te rennen. En hij schijnt nog steeds zwart te rijden, want hij rent nog steeds.

  1. TFE niname

   LOL.... Als Links persoon instappen en dan als persoon Rechts uitstappen.

 59. Johan de Wit

  Helemaal goed Dolf👍

 60. Apexxx

  Nieuwe verkiezingen graag. En dan kijken wat er overblijft van VVD en CDA. Misschien zijn ze dan iets gesensibiliseerd.

 61. Paul “Laup” van Vliet

  Ben benieuwd wat de rechtse NLname gekkies te klagen hebben over deze column van Dolf. Ik ga er eens fijn voor zitten.

  1. Paul “Laup” van Vliet

   @G MG ‘Onze’?? Die is goed, alsof je niet eenzaam en alleen bent! 👍🏻😂

  2. G MG

   @Paul “Laup” van Vliet Hahaha je hebt je naam aangepast! 🤣 Nu die foto van Braakhekke nog weg en je eigen boomer hoofd erop. Mooi dat je je onze feedback aantrekt.

  3. Paul “Laup” van Vliet

   @Patrick Castermans Manmanman, jij hebt ook de klok horen luiden maar je hebt geen idee waar de klepel hangt.

  4. Paul “Laup” van Vliet

   @G MG Het blijft bijzonder hoe je blijft weigeren ergens inhoudelijk op te reageren en alleen maar dom een ander onderuit probeert te halen. Mocht je het je afvragen: ner, dat is geen kwaliteit, dat is een neurotische aandoening. Ik heb overigens geen buurjongen met het syndroom van Down maar dit terzijde.

  5. LoneSentryMusic

   fijn man, zo een bipolaire afwijking, dan heb je tenminste wat nuttigs te doen.

 62. TFE niname

  Het schijnt dat ze bij de NPO toch nog een potje hebben gevonden waar 2 Euro in zat om Dolf jansen te betalen, zodat hij zijn column ten gehoren kon brengen via de radio.. 2 Euro is toch wel erg goed betaald voor zoiets.

 63. Mark Blaauw

  😄😄😄 Als je nog ff gewacht had, kon je het afscheid van ene Sywert van het CDA ook meenemen. Mja, er gebeurt daar iedere dag wel iets dramatisch.

  1. Mark Blaauw

   @Anneke Riezebos oh, ok. Dank voor het inzicht.

  2. Anneke Riezebos

   Dat is bij de anderen GL, D66, PvdA, VVD eveneens het geval maar dit blijft dankzij zgn. woke intellect als Jansen in de krochten verborgen.

 64. Blood/Gold/Life Theory

  Ik betaal 5K voor zijn invaliditeit

 65. william88805

  "Zijn joden wit'' Volgens Mark Collett tijdens een lezing voor Erkenbrand zijn het fellow-whites.

 66. HansROnTheWeb

  Hij doet me op de een of andere manier denken aan Martin Shkreli.

 67. Anneke Riezebos

  Nee natuurlijk niet. Het eerlijk zeggen zou te veel opvallen.

 68. shaney

  Met smart wacht ik op een mooi cynisch doormiddenhakkend collum omtrent van Lienden.

 69. Bastiaan Stapelberg

  Steenkolen Engels is nog altijd veel meer dan wat ze aan Nederlands spreken in Engeland.

 70. Jurjen Heikens

  Sticker album VVD OOK BENIEUWD WIE HIER OP STAAN?? voorproefje? Annexatie Jorritsma Frits declaratie Hufffnagel Rita homolover Verdonk Gerrit DSB Zalm Robin Taxman van Linschoten Frank DSB de Grave Ed DSB Nijpels Eric Beving Wiebes Mark Harders Jannine Hennid Ard van der Steur Ivo Opstelten Fredje Bonnetje Teeven Fransje Welkers Ton Zakkenvuller Hooijmaijers Geert Dales Swalbe Zijlstra Loek Crematie Hermans Sjoerd corrupt Shane Jos van Zakkenvuller Rey Karen Strauss Joris viespeuk Demmink Enz. Enz. Enz. Kortom: Veel talent bij de VVD

 71. PixelPhobiac

  Ik zal conservatieven nooit begrijpen. Voortgang door terug de tijd in te gaan?

 72. Mrcl S

  die van lienden deed hetzelfde als waar joden door de eeuwen heen om bekend stonden.... en dan krijgt men een hekel aan je.... maar ik geef hem geen ongelijk....

 73. Rego1313

  Volgens zit er verschil tussen over de hobbel heenstappen en simpelweg een motie van wantrouwen steunen en daarna meehelpen om diezelfde persoon weer minister president te maken, dat heet hypocriet zijn. Ik denk dat geen formatie maar herverkiezing nadat er zoveel aan het licht is gekomen de enige fatsoenlijke optie zou zijn want denk dat er enorm veel kiezers zich sowieso al bedrogen voelen door wat er nu bekend is. Corruptie steunen om zelf mee te kunnen profiteren.

 74. aabee

  Wat een vreemd bruggetje van Engel naar Steenkolen Engels. De enige link is de naam....