De mannen achter slutshaming | DANNY'S WERELD #10

vpro

194K weergaven70

  In de afgelopen twee afleveringen van Danny’s Wereld praatte Danny met vrouwen die slachtoffer waren van slutshaming. Hun levens zijn ontwricht doordat er online foto’s en filmpjes van hen rondzwerven, met daaronder de meest vreselijke commentaren. Deze week praat Danny met mannen die dit soort foto's en video's verspreiden en hiermee de vrouwen willens en wetens blootstellen aan haat. Waarom doen zij dit?
  In Danny’s wereld gaat Danny Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen. Danny komt overal binnen, vraagt door en oordeelt niet. Of het nou gaat om de nieuwste designerdrugs, slachtoffers van mensenhandel of verspreiders van nepnieuws.
  Meer over Danny’s wereld: www.vpro.nl/dannyswereld
  Meer zien van Danny: www.npo.nl/danny
  #vpro #dannyswereld

  Gepubliceerd op 13 dagen geleden

  Reacties

  1. vpro

   Wil je meer weten over hoe het is om slachtoffer te zijn van online shaming? Kijk ook naar de drieluik ‘Mag ik je tieten zien’. Daarin gaat Tatum in gesprek met jongeren van wie intieme beelden het internet overgingen en die daarmee vernederd en gepest werden: bit.ly/danny-magikjetietenzien

   1. Silvermask Ninja

    @Marijn Mens ja hahaha

   2. Silvermask Ninja

    @Shanna Rihanna geile naam , ben 18 plus ?

   3. Ruben Verheij

    De vpro is leuk! Zij komen altijd met van die gek- ke programmas waar je heel blij van wordt.🤪🥳

   4. Marijn Mens

    VPRO is staatspropaganda en als je denkt dat ze het goed met je voor hebben, dan is het tijd om een dubbel covid vaccin in te laten spuiten. F*ck staatstelevisie, F*ck VPRO.

   5. Silvermask Ninja

    younes kwal is gewoon een ingehuurde crisis acteur, het is allemaal zo raar en nep, kijk maar naar ofux ook, hij heeft er alleen een schrammetje aan overgehouden

  2. Tamimount El morabit

   Helaas kan ik deze aflevering niet kijken omdat ik me zooo erg schaam voor younnes. Doordat ik plaatsvervangende schaamte heb kan ik gewoon niet kijken. Ik kan niet de enige zijn toch? Moge Allah hem leiden.

  3. zakiboy nas

   Wij zijn dom.die gast is echt triest dat je dat soort mensen nog een podium geef.

  4. Djoffa west West

   Je moet gewoon geen naakte foto maken klaar !!

  5. B LEGACY III

   Het laagste van het allerlaagste.

  6. gitzah

   De degeneratie van bevolkingsaanwas keihard in beeld. Nul hersencellen, nul toevoeging aan de samenleving.

  7. Mootje Ali

   Whahahahha wattafuck ze heeft mn hart gebroken zegt ie je bent fucking zielig soepkip

  8. CD

   De islam zoals het is zegt Younes. Dan weet je hoe de profeet handelde... dan weet je wat de Islam zegt over zulke dingen. En nog ga je verder. Dit heeft voor hem niets met de islaam te maken, maar allemaal met zichzelf en zijn ego.

  9. RandstadHiphop

   Verander die titel in 'de jongetjes achter slutshaming'

  10. rr9736

   "mensen die de Islam proberen te hervormen" Hahahahhahahaha kut he

  11. ferluci Elia

   Die jongen zegt helemaal niks.. hijs ✨ dom

  12. kumralp

   Die younes heeft een paar klappen nodig.

  13. kuu

   Die Youness noemt mensen dom en een seconde later zegt hij "ze snappen die woord niet". Deze kerel heeft echt het IQ van een rotte aardappel. Praten over hoe iemand een schande is voor de Islam terwijl je zelf een kansarme idioot bent die zijn best niet wilde doen op school. Wie is er dan een schande voor je geloof? Of familie? Of uberhaupt een schande voor jezelf.

  14. soinhu foitu

   Mijn haar gaat recht overeind staan door die Youness. Wat een narcistische engnek. Het zou me niks verbazen als hij een socio- of psychopaat blijkt te zijn. Brrrrr.

  15. exclusivesuperblend

   Wie heeft er een extra Braakzak voor Mij???? Deze aflevering maakt mij ziek🤮

   1. soinhu foitu

    Je kan vuur niet bestrijden met vuur, deze maatschappij heeft liefde en god nodig

  16. ZULU OPS SAT

   Younes verdraait het op een slimme manier

  17. Realiteit Waarheid

   Zwakke hap dit, had wel verwacht dat Younes Ouaali zou worden aangepakt maar ik zie dus dat jullie in elke front gewoon niet sterk genoeg zijn om hem aan te pakken.

  18. SeriousMils

   Dit is wat je doet als je een battiboy bent

  19. R. R

   Wie zijn hun om te zeggen wat die meisjes wel mogen en niet pak rammel hebbe die nodig

  20. Hania Nasiri

   Is niet een van de belangrijkste punten van het Islam dat je alle zonden van je naasten niet opnieuw in daglicht plaatst maar juist je uiterste best doet om deze van het publiek te vermijden?? Erg tegenstrijdig. Dit is gewoon pure vermaak voor o.a. Younes onder het mom van "principes".

  21. Adam Cherif

   Hahahaaha sukkeltje exposen is haram

  22. bofooit gojo

   youness ouaali is levensgevaarlijk ! Hoe kan die gast vrij rond lopen Veroordeeld voor zeden

  23. مسلم. moslim صحيح sahih

   Minderjarige vrouwen?.

   1. bofooit gojo

    Doodtrappen niet waard

  24. Mike T

   Als je van vrijheid van meningsuiting gebruikt dan heb je idioten als unes gediscrimineerd maar als zij jouw leven kapot maken is vrijheid van meningsuiting MFRS ( gewoon zulke tuig eruit schoppen, ga naar je kamelen )

  25. Marcus

   Die Younes Ouali is echt te ziek voor woorden. Hoe kan die gast nog vrij rondlopen? Dit geeft overigens ook weer aan dat figuren met zo'n cultuur niet thuishoren in Nederland.

  26. Kazimierz Garshin

   Wat een sneue figuren.

  27. Imad al-Din

   Ik denk hij is in het echt heel aardig.

   1. Luna J.

    Wie?😂

  28. Imad al-Din

   Ik denk dat Youness van binnen een hele kwetsbare en beschadigde jongen is.

  29. Karima Caro

   “Fysieke schade is erger, meestal houden ze er niet zoveel emotionele schade aan over”, oké professor. Younes Ouali is gewoon zwak begaafd. Wat een nul.. en dat weet hij, dus doet hij maar dit.

  30. mikin lirou

   Mijn haar gaat recht overeind staan door die Youness. Wat een narcistische engnek. Het zou me niks verbazen als hij een socio- of psychopaat blijkt te zijn. Brrrrr.

  31. MR S

   Je kan vuur niet bestrijden met vuur, deze maatschappij heeft liefde en god nodig

   1. mikin lirou

    God heeft ons verleende de vrije gift van het eeuwige leven. Hij zal slaan en genezen je, als je Hem vraagt. (kijk omhoog naar de lucht en vraag het hem)

  32. C S

   Al die mislukkingen slutshamen die vrouwen maar 1. iedereen heeft SEKS. Dus exposen is kanker dom en hypocriet . 2. mannen trekken op vrouwen maar exposen ze tegelijkertijd? Gedraag je

  33. C S

   Dit maakt “KAM2021” opeens een stuk aantrekkelijker. Deze mannen gaan volgens ELK geloof naar de hel

  34. saber mori

   xpose graag in normaal nederlands vertalen ik snap er niks van

  35. niduoe stre

   "Niet zo'n erge emotionele schade..." "Fysieke schade is erger..." Je weet helemaal NIET waar je het over hebt. Hier heeft iemand heel het leven nog last van.

  36. quwu

   'Ik besef wat ik doe?' Maar het genot dat het hem geeft is groter dan zijn geweten.

   1. niduoe stre

    Jaunes kan beter naar irak

  37. quwu

   ? Beledigend

  38. Ptao Tom

   Ik word niet snel kotsmisselijk, maar wel als ik younes hoor praten!

  39. P Roos

   Doodtrappen niet waard

  40. Noah

   "Mannen"

   1. Ptao Tom

    "Ons leven is kapot". Ja en hebben ze echt niets gedaan waardoor het zo ver is gekomen? Hadden ze dat echt niet kunnen voorkomen?

  41. Damla038

   Waarom krijgt hij nog podium die younnus

  42. Ata

   Exposen zal helaas toenemen naarmate steeds meer jongeren gebruik zullen maken van social media apps. Achter types gaan die aan het exposen zijn gaat lijkt mij zinloos aangezien de politie toch niets doet. Het moet al op de basisschool beginnen met lessen over de gevolgen van exposen en hoe je om moet gaan met het internet.

  43. NLspartan117

   Als dansen en gek doen een belediging is voor je geloof, dan kan je toch totaal niet meer gelukkig zijn en van de mensen om je heen houden? Laat iedereen gewoon lekker zijn enthousiasme uiten, ik weet zeker dat Allah met haar mee zou dansen.

  44. Buddi Mind

   Younes kan zich niet inleven in de psychologische schade die hij bij meiden aanricht. Hij kijkt ook aantal keer achterdochtig om tijdens het interview. Deze jongen heeft psychologische hulp nodig.

  45. kc

   Zielige gasten

  46. William P

   Hypocrieten! Vooral die Youness. Wat een galbak is dat. Weet zeker dat ie de verkeerde gaat tegenkomen. Dan gaat ie huilen

  47. Al Beshure

   *Op basis van de liefde alleen. God zond Zijn Zoon Jezus Christus in onze plaats te sterven. Dan op de derde dag stond Hem uit de doden.* *Nu, hoewel Jezus Christus alleen. God heeft ons verleende de vrije gift van het eeuwige leven. Hij zal slaan en genezen je, als je Hem vraagt.* *(kijk omhoog naar de lucht en vraag het hem)*

  48. Off Limits

   Heel apart dat de Islam hier ook weer bij betrokken is, elke keer gaan we een paar 100 jaar terug in de evolutie van de mensheid...

  49. zijuiy wttuy

   invulling aan die emotionele schade kan geven, dan kan je het ook niet plaatsen, juist omdat je niet weet wat het effect zal zijn.

  50. raschid borinz

   Younes is haram

   1. zijuiy wttuy

    zonder dat Allah zijn gebreken zal onthullen op de Dag der Opstanding.

  51. ThePicapas

   Ik ben 100% zeker dat youness kan gediagnoseerd worden met psychopathie. De kenmerken zijn zo gelijkend.

  52. Arvid

   Jaunes kan beter naar irak

  53. Jayden Vogelsang

   Clout is one hell of a drug

  54. U. 2B

   Wat moet ophouden, Danny? Wordt het niet eens tijd dat het ophoudt met het achteloos maken van zulke foto's en filmpjes? Als ze niet bestaan valt er ook niets te "exposen" Nee, dat wil Danny niet, want dat gaat hem weer te ver.

   1. U. 2B

    @Thessa Wulterkens Ik denk dat je het verkeerd begrijpt. Als meisjes en jongens zich niet in situaties manoeuvreren waar er foto's en video's uit voortkomen waarmee ze "ge-exposed" kunnen worden dan valt er niets te exposen. Dat spreekt degene die exposen niet vrij maar je kunt ook niet zeggen dat het uit de lucht komt vallen. Ik ben het eens met Youness Ouaali wanneer hij zegt dat hij niet aan exposen doet en snap dan ook niet waarom hij hiermee geassocieerd wordt, want hij deelt zoals ik het van hem begrijp alleen wat de meisjes/vrouwen zelf naar buiten brengen. Hij zet er alleen maar de schijnwerpers op en dat zint hun, Danny en de niet-moslims niet. Want die meiden doen zogenaamd alleen maar dingen waar niets mis mee zou zijn. De anonieme gast had ook zeggen dat hij zulke foto's van zichzelf niet zou maken en dan had hij niet zo hypocriet over gekomen met zijn geblurde face, al weet ik ook dat er in de TV-wereld veelvuldig gebruik gemaakt wordt van acteurs. Dat kan hier ook het geval zijn. Ik vind het erg vreemd dat hij op camera durft te zeggen dat hij niet gepakt wordt terwijl er een camera op hem gericht staat. Dan heeft hij wel heel veel vertrouwen in Danny en zijn team dat de beelden of zijn informatie niet uitlekken.

   2. Thessa Wulterkens

    Het is ook geen misdaad uncovered, dan zou dat wel gebeuren, maar Danny is een journalist die juist op een neutrale manier een Interview met de meest heftige figuren maakt. Natuurlijk wilt hij ze wellicht op laten pakken/exposen, maar dat gaat in tegen de regels als journalist zijnde. Als jij belooft hebt een anoniem interview te houden of niet exposen/ aangeven als men op het interview toestemt, moet je daar aan houden. Dat ter zijde, ben het wel met je eens, die anonieme gast zegt: als mijn foto's lekken, vind ik dat helemaal niet erg, maar hij is wel anoniem... Ja uh nee die gast vind het verschrikkelijk als dat bij hem gebeurt, anders had die z'n face wel geshowed toch.

  55. U. 2B

   "Ons leven is kapot". Ja en hebben ze echt niets gedaan waardoor het zo ver is gekomen? Hadden ze dat echt niet kunnen voorkomen?

  56. diablo del mundo

   Deze man zet aan tot haat en geweld met zijn " versie" van de islam. Die gaat echt snel richting het houten jassen park, op deze manier

  57. U. 2B

   Die Danny snapt het geloof ik niet zo goed. Er zijn ook mensen die een bloedhekel aan hem hebben. Wat nu? Er is een verschil tussen exposen en iets delen dat openbaar gemaakt wordt door het "slachtoffer" zelf. Als je niet wil dat de wereld er een oordeel over vormt dan moet je het niet publiekelijk maken.

  58. gekke gast

   Ik dacht dat younes zo influencer was

  59. Dave Velzen

   Deze jongens mag je van mij point blank in het hoofd schieten. Gatverdamme.

  60. VanilleVla

   Zou wel interessant zijn om te zien waarom deze gasten dat doen. Heb ik een aflevering gemist? Of is dat niet uitgelegd?

  61. TheAyyoub

   Daarom is het een gunst om moslima te zijn, bedekt en geen jongens of andere onzin

  62. Rayan Said Ibrahim

   Younes loopt te praten over het geloof en dat een vrouw met hijab niet mag dansen maar andere hun zondes openbaren en delen is een van de grootste zondes in de islam🤔

  63. Velocity

   Holier than thou attitude. Het oordeel van God is rechtvaardig, het oordeel van de mensen zeker niet. Genade en barmhartigheid is ver te zoeken in het oordeel van de mensen.

  64. Amani Saddal

   Dat meisje waarvan Danny zei dat ze was gesprongen, kende ik...ze zat op mijn school....

  65. Femke D

   "Jij doet gemeen tegen mij, dus verziek ik je toekomst." Ziek, triest, en als je mijn kind had geweest had je de kindertelefoon mogen bellen, want je had een complete rondleiding van het huis met je kop gehad.

  66. Esmee

   Over islamitische kader gesproken. Dit zegt ze islam over mensen die exposen: De Profeet ﷺ zei: er is geen dienaar die de gebreken van een gelovige in deze wereld onthult zonder dat Allah zijn gebreken zal onthullen op de Dag der Opstanding.

  67. Richard vdM

   Ik snap niet waarom je dit zou doen. Deze mensen komen wellicht te kort in hun leven, zijn jaloers op iets? Waarom zou je dit anders gaan doen?

  68. Sora Masa

   Die meiden kiezen zelf dit soort jongens. Want in mijn leven heb ik niet eens met dit soort mensen te maken gehad. Je komt ze dus alleen tegen als je ze opzoekt. Die apps clubhouse, houseparty,Bigo etc zijn apps waar allemaal kansloze figuren op zitten. Die meiden die daar op zitte is al niks meer van over, spreken slecht Nederlands met een buitenlandse accent en het zijn gewoon blanke meiden. Hebben zichzelf een marrokaans of surinaams accent aangeleerd. Dit zijn van die types die had ik in mijn tijd vroeger ook ,voelen zich te goed om met normale mensen om te gaan en hangen liever met een badboy van hun definitie. Want uiteindelijk is het belangrijker om een echte man of vrouw te zijn die zijn of haar zaken op order heeft. Die types uit mijn tijd , als ik ze op facebook opzoek zijn ze geeindigd zonder papieren ,hebben een uitkering en zijn zwanger. Mensen die de bekende apps gebruiken zoals mij mu in corona tijd hebben deze waarschijnlijk net als ik direct verwijderen. Letterlijk elke live stream app zitten ze , blanke nederlandse meiden met een accent omringd door een boel marrokanen, negroïde en turkse jongens en ze praten alleen maar onzin. Maken overal drama op. Ik denk dat het belangrijk is dat ouders hun kinderen beter opvoeden. Want ik heb een tal aan bewijzen dat het grote deel van marrokaanse afkomst is die vaak drijgen exposen foto's delen via instagram. En los van dat dreigen ze hebben het dan al gewoon gedaan ,maar om toch een soort van macht te hebben over het slachtoffer gaan ze dreigen. Want het slachtoffer denkt dat ze het nog kan voorkomen. Exposen is geen exposen maar , het is bij deze gasten letterlijk als je contact met hun beëindigd gaan ze alle privé apps en foto's die je ooit gedeeld hebt doorsturen. Exposen was vroeger nog een duur woord dat gebruikt werd om belangrijke zaken aan de kaak te stellen waar men geen weet van had. Maar deze jongens maken elk duur woord goedkoop' triest'. Handelen uit motieven omdat je niet geaccepteerd of afgewezen wordt heeft niks te maken met exposen. Je bent dan gewoon zielig en sneu en kun je dus niet omgaan met het 'leven'. En die Oussama in dit filmpje waarom gaat hij niet terug naar Marokko als hij de strenge islamtische maat hanteert die daar gebruikt wordt. Dit is Nederland hier zijn moderne moslims , en je bepaald sowiso lijkt me niet wat iemand wel of niet mag uit de islam. Want Oussama heeft zelf seks gehad met een meisje van 15 , en dat mag wel van de islam Oussama?. Het wordt tijd dat deze jongeren aangepakt worden , willen zij zich niet aanpassen aan de normen en waarden van Nederlans ,dan moeten ze maar uitgezet worde naar het land van ouders of overgroot ouders. Want door dit soort types zijn er een boel islamtische mensen in Nederland die moeite hebben met een stageplek of werk vinden vanwege hun naam. Iedereen denkt gelijk oh dit is weer een 'Oussama'. Een veroordeel is er altijd , het word pas erg als het gevoed wordt, en deze jongens voeden dit soort veroordelen. En de goede mensen met een Arabische naam leiden eronder. Ik ben zelf Surinaams met een Arabische naam maar ik zag al in mijn basischool tijden waar ik niet mee moest omgaan , turken ,marrokanen ,hindoestanen en surinamers , overal waar gedoe was of vechtpartijen,pesterijen waren zij betrokken. Toen ik wat ouder werd kon ik de onderscheid maken , er zijn best goede marrokanen ,turken ,surinamers,hindoestanen maar dan wel die mbo 3,4 of Hbo doen en een diploma hebben. Onder niveau 3 of geen diploma merkte je al dit zijn probleem kinderen ,probleem kinderen die de rest van hun leven een probleem blijven. En vaak worden het dan van die gasten zoals in dit filmpje. En die meiden van dezelfde bovengenoemde rassen idemditto. Kiezen er vaak voor om zichzelf af te sluiten en alleen om te willen gaan met hun eigen rassen. Het is helaas gewoon een doelgroep die door gebrek aan opvoeding ,onzekerheid ,waardeloosheid macht gaat proberen uit te oefenenen op anderen omzichzelf toch machtig te kunnen voelen. Het wordt tijd dat een niveau 3 of 4 opleiding verplicht wordt als basis of dienen voor het leger zoals vroeger. En als ze helemaal niets willen het recht op een uitkering verbieden of de ouders korten. Er zijn te veel mogelijkheden voor deze mensen waardoor ze warm gehouden worden. Vroeger was er geen tijd om constant de hele dag op lives of social media te gaan zitten voor dit soort praktijken. Aanpakken dit soort jongeren zowel de jongens als meisjes.

  69. 123456 78

   Wat een stumpertjes. Zielige kleine kansloze mannetjes. Maak eens wat van je leven ipv je met dit soort onzin bezig te houden.

  70. Kiraz Gülen

   6:35 Serefsiz = Eerloos. Ik zet mn handtekening onder dat wat je zeg.

  71. J vT

   toch raar dat je jezelf wilt beschermen achter "de vrijheid van meningsuiting" maar vervolgens wel mensen hun mening gaat veroordelen omdat dat niet in de vrijheid van zijn mening past.....Ik vraag mij af of hij het leuk zal vinden als mensen elke dag zijn woorden op een weegschaal leggen en die veroordelen.

  72. eioshen boboi

   Heel goed dat jullie hier een video over maken! Goed om ook de kant van de daders te horen. Het maakt het alleen niet meer begrijpelijk. onbegrijpelijk, wat een schande..

  73. Max

   Die Younes moet echt in elkaar geramd worden

   1. eioshen boboi

    niet te twerken ofzo? Mag een vrouw niet lachen volgens de islam? Wtf is dat voor onzin.

  74. dikke donnie

   Younes is een sociopaat: Een sociopaat is iemand die kampt met een antisociale persoonlijkheidsstoornis (ASP), zoals dat in de psychiatrie wordt genoemd. Dat betekent dat iemand met ASP moeite heeft met zich te verplaatsen in een ander en het moeilijk vindt de gevoelens van een ander te begrijpen.

  75. Saray Saray

   Diep triest

  76. LÆVIS

   Even hoor.. dat jongetje zegt allemaal mensen te exposen, ook naakt, maar hij is onherkenbaar in beeld? Waar is hij bang voor, dat ze hem exposen? Typisch

  77. Xx Jj

   Maar dat ziet denis niet 😳😂

  78. Xx Jj

   Ze had echt grote schoenen aan 😂

  79. LÆVIS

   Als je zelf iets doet wat naar jouw mening oké is, maar je krijgt dan van verschillende kanten het commentaar met dat wat je doet, niet kan en veel verder strekkende gevolgen met zich meebrengt dan jij denkt, dan ga je toch niet door? Als je dan doorgaat weet je dondersgoed wat je doet. Een gewaarschuwd man telt voor 2.

  80. hdjd dmfkd

   ik snap niet waarom ze het zo leuk vinden om iemands zijn/haar leven te verwoesten binnen paar minuten.. Moge Allah jullie op het rechte pad leiden.

  81. Suez Hassan

   Ik begrijp niet waarom sommige mannen zeggen dat vrouwen dit of dat niet moeten doen in de islam en dat ze dag en nacht haram moeten doen. mensen pijn doen in de islam is verboden mannenstront. waarom zijn het jullie zaken, God heeft geschapen en alleen hij kan over mij oordelen. in het algemeen veranderden mannetjes in beesten 😞

  82. Kursat Yalcinkaya

   Die Younes Ouali zegt maar wat over de Islam. In de Islam bestaat exposen niet. Sterker nog, er word gezegd dat je je zondes niet zou moeten openbaren..!! Deze man praat over dingen waar hij niet eens iets van af weet!!

  83. Gamayun

   Wat een primitievelingen zeg. Volgens mij is het in islam zo dat jouw eigen zonden tussen jou en de Schepper zijn. Deze jongetjes zijn zelf gewoon onzeker en weten dat ze zich kapot zondigen, dus reflecteren zij hun eigen gedrag op deze meiden af.

  84. lucasino8

   Kehba di maoum voor al die nare jongetjes.

  85. Dumb Dokkie

   mooie rapportage weer Danny. ik wist dat dit soort dingen afspeelde op telegram maar de omvang van de groepen heeft me wel versteld doen staan.

  86. Darryl Mantel

   Haha onzekere sukkeltjes zitten elke dag te rukken en gaan dan meisjes exposen die ze zelf nooit kunnen krijgen.

  87. bcvbb hyui

   Younnes rustig aan je praat veel op tv maar op de kanaalstraat loop je supersnel en ben je bang voor iedereen

  88. JAHbymeside forIverandIvermore

   Daarom, maak nooit naaktfoto's of filmpjes. Gewoon niet vreemdgaan, maak het uit.

   1. bcvbb hyui

    Misselijke mensen

  89. JAHbymeside forIverandIvermore

   Kijk als een vrouw/man schaamteloos vreemdgaat, terwijl de partner helemaal kapot gaat, prima gooi maar online. Maar op 1:59 een onschuldige vrouw die alleen danst of plezier heeft kapot maken.. tja, dus een vrouw die moslim is mag geen plezier hebben of dansen? Wat is er mis met dansen? Ze loopt toch niet half naakt rond en loopt toch niet te twerken ofzo? Mag een vrouw niet lachen volgens de islam? Wtf is dat voor onzin.

  90. SuperStraight

   ''ik denk niet als jullie'' nee je denkt als een hol bewoner.

  91. Mark V

   Degene die zich hier puur mee bezighouden om geld te verdienen behoren tot de meest trieste personene ter wereld gevolgt door de rest.

  92. Dyma Naimy

   Die gozer is fking onzeker

  93. Antonia

   Gevoelige, breekbare jongens die denken dat de wereld om hen draait.

  94. Black Tijger1

   Die younes moet ze bek houden over islam. Hij zelfs een pedo

  95. MR IA

   2:40 hij liegt kk hard haha al draagt iemand geen hoofd doek en een jeans post die je als nog lol

  96. mart

   Je merkt aan alles dat zelfs Danny sommige mensen weleens wilt slaan.

  97. Samira

   Alles met volle trots vertellen, maar wel anoniem blijven...

  98. Rabia Topr

   O mijn god😱

  99. Shapeshifter 888

   @ 7.58 dus tientallen meiden hebben hem of zijn vrienden iets aangedaan. Nou, dan krijg ik doorgaans bijzonder aardige mensen op mijn pad blijkbaar. Geen sprake van tientallen vrouwen die mij iets hebben geflikt.

  100. hahaha spier

   En het publiceren van zonde is wel toegestaan ?