De titelstrijd tussen Hamilton en Verstappen is nog lang niet gelopen! | GP Spanje 2021

1,4K weergaven2

  Deze week in de GPblog Undercut studio coureur Colin Cerasani, sim racer David Plasman, GPblog co-founder Thierry Bakker en host Gandor Bronkhorst.

  Mercedes trekt met de magistrale Lewis Hamilton opnieuw aan het langste eind in Barcelona. Max Verstappen had wederom een fantastische race, maar had geen antwoord op de strategie en de snelheid van de wereldkampioenen.

  Ondanks dat Hamilton nu uitloopt in het kampioenschap, leggen we in de studio uit waarom het nog steeds een bloedstollend seizoen is en geven we antwoord op de vraag of Red Bull echt geen betere strategische keuze kon maken!

  Wil jij helemaal niets meer missen van de Formule 1? Volgen ons dan ook op:
  Laatste NIEUWS: www.gpblog.com/nl/
  Facebook: gpblognl/
  Instagram: gpblog_nl
  Twitter: gpblog_Nl

  Gepubliceerd op 2 maanden geleden

  Reacties

  1. Marcel wol

   ik denk dat mb de eerste race expres rustig aan doen en dat ze weer wk titel winnen.ze hebben weer zitten sandbaggen met de wintertest en nu ook de eerste race.Maar hebben gewoon weer een oppermachtige wagen met een niet te verslaan engine.Ze hebben nog steeds een grote voorsprong en is eenvoudig voor hun om de motor nog iets verder open te draaien.Hun tech voorsprong is al begonnen toen de hybrid engine werd geintroduceerd.was ook namelijk hun idee.En toen waren ze de hybrid al aan het ontwikkelen,jaren ervoor.Is vast nog wel eens ergens te vinden.En dat heeft de hoofd engineer motorafdeling toch ook gezegd.Dat ze eerste jaren de motor terug hadden geschroefd omdat ze zoveel overpower hadden.Naar mijn insziens niet eerlijk en de fia had dat toen nooit op die manier moeten goedkeuren.Maar helaas.Ik denk dus dat mb gewoon weer wk wint..makkelijk

  2. Floris Koekenbier

   Ik denk dat Mercedes hoe dan ook sneller was geweest, is toch een beetje 'hun' circuit. Maar in Monaco zijn de kaarten anders geschud!

   1. DonTh

    Precies dat denk ik. Hamilton is oppermachtig hier. Monaco is een echte Red Bull baan. Seizoen is nog lang gelukkig 💪💪🔥