GERALDINE KEMPER FEL over KRITIEK, EXPERIMENTEREN, NIEUWE LIEFDE & VERLIES

251K weergaven47

  In deze aflevering van Open Kaart heb ik Geraldine Kemper te gast! Nu ze net klaar is met The Voice of Holland, waar ze zowel positieve als negatieve reacties op kreeg, vertelt ze ons alles over hoe ze dat avontuur heeft beleefd. Zo gaat ze in op alle kritiek, vertelt ze hoe ze verliefd is geworden op haar nieuwe vriend én deelt ze hoe ze experimenteren bespreekbaar maakt in de slaapkamer! Ze stelt zich kwetsbaar op en vertelt ook hoe haar jeugd was. Lieve Geraldine, bedankt voor dit mooie gesprek!
  Vergeet niet te abonneren en volg ons ook op Instagram!
  Geraldine: @geraldine_kemper
  Robbert: @robbertrodenburg
  Grote dank aan Het Conservatorium Hotel Amsterdam voor het beschikbaar stellen van deze ruimte.
  Meer zien van Open Kaart? Bekijk alle afleveringen op mijn NLname-kanaal!

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. Robbert Rodenburg

   Yes yes yes! Mega blij en trots dat we geselecteerd zijn voor de kwalificatieronde Televizier-Ster Online-videoserie zijn met ‘Open Kaart’!!!! Allemaal dankzij jullie support het afgelopen jaar. WE STAAN IN DE VOORLOPIGE TOP 20, dat is echt top, maar we zijn er nog lang niet! Het is natuurlijk pas de eerste kwalificatie ronde, maar alsnog hebben we jullie stem echt enorm hard nodig. Ik vraag dit soort dingen normaal niet zo snel, maar ik kijk jullie nu allemaal toch even lief aan en wil jullie vragen om te stemmen op ‘Open Kaart’. Vergeet je stem niet te bevestigen! www.televizier.nl/verkiezing/kwalificatieronde-online-videoserie-2021 ❤️

   1. p v

    @Erik hahah dus je geeft toe dat het nep is en je praat het nog goed ook 😂😂 , ben je z'n vader ofzo? Man man man

   2. Erik

    @p v Dat heet voorbereiding, dat gaat bijna overal zo, of via een oortje waarin ze te horen krijgen wat ze moeten vragen. Vind het toch een leuk concept helemaal zelf bedacht. Als je het niet leuk vind zou ik zeker niet meer naar deze "glimworm" kijken.

   3. p v

    @Erik leuuuuuuuuk hé die glimworm, die verzint de vragen die de gast moet stellen gewoon zelf hoor... en dan net doen of hij ze niet kent 😂 laat je niet foppen.

   4. Erik

    Inmiddels genomineerd! Top en dik verdiend. Ik heb je vandaag pas ontdekt en alle afleveringen aan het kijken. Ik vind het geweldig leuk, de manier waarop je het presenteert en vragen stelt en de keuze van de gasten. Uiteraard heb ik meteen op je gestemd.

   5. Trent Zion

    @Luis Liebler checking it out now. Looks good so far.

  2. Janus Dhorai

   Waar haal ik die jack dat je aan hebt?

  3. Alyssa Den Doop

   Hahahaha Robbert over een one night stand. Ik ga stuk.😂 "Dan ben ik bezig en dan denk ik, nou, dit had van mij niet gehoeven." Love it weer!😂😂

  4. Martin van der Helm

   Wat doet Robbert het toch goed, kijk echt graag naar zijn "open kaart". Tegenwoordig merk je dat iedere interviewer een antwoord wil horen op zijn vraag. Hij niet, hij luistert oprecht naar het antwoord die zijn gast geeft. Complimenten, heel prettig en blijf je volgen

  5. Wilco Van Der. Meulen

   jongens de media en face book personen laat het rusten zijn personen die zelf niet gelukkig zijn

  6. Our Adventures

   Angela Schijf lijkt mij ook een leuke gast 🥰 Wederom een topaflevering! Beide enthousiast en nieuwsgierig naar elkaar, super leuk gesprek! Met plezier gekeken :)

  7. official_hafsa

   Doe een keer Karen Damen van k3

  8. Truck Powerr

   Geraldine gevolgd al vanaf de eerste hap van het koeienoog bij de zoektocht naar de nieuwe presentator bij BNN.Bijzonder om Life te zien wat kritiek met iemand doet zo Life met de camera erop en stoer om dit erin te laten.Geraldine is een bescheiden bekende Nederlander met een grote staat van dienst.Mooi werk weer je haalt regelmatig het niveau van Jan Lenferink van wat jaartjes geleden.....

  9. EmYlai Chico

   Angela de Jong heeft op iedereen wat te zeiken. Chagrijnig mens. Ik vind Geraldine een super leuk mens! Het lijkt me leuk om eens een interview met Monique Westenberg te kijken!

  10. Oh!SONE

   Britt dekker ook plz

  11. Anouk Van Der Heiden

   Super leuk interview! Wat is zij een TOP wijf om te interviewen, heerlijk open, eerlijk en ongeremd. Meer van dit graag!

  12. SuusGro

   Geraldine en de vrouwen was zo’n mooi programma, Geraldine vind ik sowieso een leuk mens . 💙 oh en Robbert, ik volgde je nog niet maar vanaf nu wel. Heerlijk om naar te luisteren terwijl ik aan het werk was.

  13. Bass Vee

   GLLLLLLIIIIIIIIIMMMMWWWWWOOOOOOOORRRRMMMMM

  14. Geni De Jongh

   Lampje brandt, van hun Willem 🙂 meer er 😇

  15. Menisha Nejal

   Ik vind haar echt een prachtvrouw❤️! En jou ook Robert jij doet het ook echt goed🤗!

  16. Rick Hasel

   Wat een contrast ,van iemand die lekker zichzelf is en leuk kan praten ,en iemand die acteert en zich constant druk maak of hij er wel goed opstaat en niets meent wat hij zegt.

  17. Fey Rtkn

   Ik denk oprecht dat jij een goede vader zou zijn

  18. Fey Rtkn

   Een video met yolanthe zou ook leuk zijn

  19. Marielleras93

   Ben blij dat zij dezelfde mening heeft qua je kan nooit zeggen "voor altijd" want je weet dat nóóit. Die gedachte heb ik ook. Vinden partners niet altijd leuk om te horen. Maar het geeft geen andere instelling dan iemand die wel het woord altijd zou gebruiken haha.

  20. MT91

   Wat heftig Robbert dat mensen zo reageren op je kinderwens. Bizar. Bi-zar. Jij wordt een geweldige vader!

   1. Robbert Rodenburg

    🥺❤️

  21. ingrid ruiz-meijer

   Nooit van.haar.gehoord lijkt me aardig x

  22. TheGerritjuhh

   Glimworm !.

  23. Emma Helder

   Robbert! ik ben echt jou leuk gaan vinden.. Ik kende je puur van Anna Nooshin.. daarbij dacht ik nah dat weet ik niet.. Maar nu zie ik je steeds vaker te komen op Social media en op NLname en ik vind je zooooo onwijs leuk persoon!! en wat doe je deze serie onwijs goed!

  24. Nikki

   Loveeee it

  25. Amber Greefkes

   Een kind heeft 2 ouders nodig die van hem/haar houd. Of het nou een man en een vrouw is of 2 mannen of 2 vrouwen. Ik snap dat echt niet. Ik hoop dat dat in de toekomst echt veranderd.

  26. Ger Brouwers

   Robert...tijd voor TV. Geen reclames er tussendoor......

  27. Uma Van der Vliet

   Open kaart als podcast!!

  28. Julia

   Ik zou het superleuk vinden om Negin Mirsalehi te zien ❣️

  29. Marianne X

   Wat een leuke aflevering weer! Ik hoop dat Geraldine hier wel de comments durft te lezen, zodat ze ziet hoe tof wij haar vinden!

  30. Flawless TV

   Joejoe Glimworm 🤣🤣

  31. Wendy W

   Wat een mooie aflevering. En ook zo herkenbaar de dingen en de taboe’s waar jullie over praten. Heel goed om dit te bespreken want allebeide taboe’s moeten meer besproken worden. En Robbert, kinderen hebben niet de vader en moeder nodig. Ik ben alleenstaande ouder vanaf het begin, mijn dochter ontbreekt het aan niks. Ze heeft er zelf geen moeite mee, ik ben altijd eerlijk tegen haar. Ook waardoor het komt dat ik alleenstaande ouder ben. Zo lang je je kind alle liefde kunt geven en duidelijkheid waarbij de drie R’s komen kijken, dan ontbreekt je kind het aan niks. En je kind voelt dat of je kind nu met alleen de vader, moeder of met 2 vaders of moeders opgroeit.

  32. LauraOnTube

   Grappig genoeg dacht ik vanaf het begin van de video juist ‘ik wil haar armen, zo’n mooie slanke vorm, hoe zou ze die trainen’ 😅 En toen begon ze ineens over dikke armen!

  33. Bonny en Clyde

   Robbert, zoek "gewoon" een draagmoeder tzt en "maak" een eigen kindje. Met jouw bekendheid moet dat zeker lukken 😉👍🏻😊.

  34. Bonny en Clyde

   Je armen zijn gewoon prachtig hoor, Geraldine !!! Niets te dik. En ja, ik besefte ook niet hoe mooi ik was, jaren geleden. Ik zie dat ook nu pas....... Precies wat je zegt!!!

  35. Fadoua

   Ze doet me denken aan die actrice van the handmaid's tale.

  36. Julia Stegeman

   Heerlijke video weer! 🤍

  37. Alinda Chevelle

   Julia Mekkes, Paulien/Manon Tilstra please!

  38. Anouk

   Zo’n leuke video! 🤩

  39. Fabien

   Hahah 17:46 dat is echt heel grappig. Die vraag was eigenlijk voor hem maar ze beantwoord hem zelf

  40. Float

   Man, man of vrouw, vrouw die kinderen willen een taboe? Volgens mij is dat totaaaaaaal niet zo. Dat mensen er een mening over hebben is totaal iets anders. Over elk onderwerp hebben mensen gelukkig een andere mening...

  41. Pamela Schram

   Wat doe je het toch goed. Kijk elke x met plezier

  42. Dani Que

   Ik geef echt nooit reacties op NLname maar... Robbert, wat doe je dit toch mooi en goed!!

  43. Jaylee Boers

   je zou echt een keer met Ryanne van Dorst moeten praten volgensmij word dat zo hilarisch.

   1. William Holdstrom

    Verschrikkelijke gozer dat.

   2. arjan187

    ooh nee, dat kind moet van de tv

   3. Marielleras93

    Jaaaa leuk

   4. Son Koster

    Hell yes! 😊

  44. AnnazRaf

   pff ik vind haar ZO mooi!! Gaaaad.. (Robbert, jij ook.)

  45. xTazzKing

   Wat een vrouw he.. van buiten net zo mooi als van binnen. Crush alert. Dames anno 2021, neem een voorbeeld a.u.b aan haar natuurlijke uitstraling. Stukken beter dan getekende wenkies, neptieten of ass, botox of een plamuurlaag van juwelste.. 🤷‍♂️

  46. Ali Cool

   Robbert en Geraldine, jullie zijn beide ontzettend mooie, open en lieve mensen. Mooi om te zien hoe jij je gasten altijd goed laat voelen Robbert en echt een heel mooi en oprecht interview. En laat mensen met een mening over gay ouders lekker links liggen. 1 ouder, 2 ouders, man, vrouw en alles ertussenin of erbuiten, zolang je je kind liefde geeft is het allemaal goed ❤️. Ga zo door want jullie zijn echt ontzettend lekker bezig! :)

  47. Rens Latta

   CHANTAL JANZEN!!!!

  48. Cheline Pereboom

   Super leuk interview en Geraldine is echt zo'n leuk, oprecht persoon ❤️ Heb echt genoten van dit interview!🙃

  49. Yvette Vuijk- van Eijsden

   I love geraldine! Wat een heerlijk mens! ❤️

  50. Linda Van Deursen

   Twee prachtige mensen! 🤩

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️

  51. Rene Peters

   Wat een fijn interview, Robert val niet voor de rtl of sbs val

   1. Robbert Rodenburg

    Dankjewel!!

  52. karinnn 1234

   2 mooie mensen.

  53. Ufopiloot033

   GLIMWORM

  54. Eva 2004

   Heerlijk interview weer! Echt een leuke vrouw is Geraldine

  55. Lauvidaloca

   Wat een mooi & puur mens is zij!

  56. Sacha van de Grootevheen

   Dat vind ik inderdaad ook nergens op slaan kinderen hebben goede en liefdevolle ouders nodig, daar hebben kinderen veel aan, Want het is niet automatisch zo dat een hetero stel beter voor hun kinderen zorgt. Mensen denken deze tijden nog zo bekrompen.

  57. Seegert Gaming

   Jullie zijn egocentrisch, labiel en maken je te druk om alle kleine dingetjes. Maak je niet zo druk en ga niet in een slachtofferrol zitten. Trek de kar en wees daarmee een voorbeeld voor anderen.

  58. Irene de Beer

   Wat een prachtige video weer! Topcombi ❤️

  59. S van Voorthuizen

   Inderdaad, leeg omhulsel.

  60. Joyce vd Kamp

   Wat zijn jullie een leuk duo! En wat is Geraldine een mooi mens.

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️

  61. Guizhen Zhang

   Ik kende haar in tv series 3 op reis en ik dacht zij is de mooiste vrouw on tv .

  62. VeronEK1988

   Een kind heeft een vader en een moeder nodig. Dat vind ik ook.

   1. Elizabeth Zijlstra

    Dat is zeker waar maar helaas hebben veel kinderen het niet voor het zeggen..

  63. VeronEK1988

   Geraldine je bent een goed mens. Dat voel je direct.

  64. lizelotje 32

   Lieve Robbert, ik denk dat kindjes heel dankbaar mogen zijn dat ze jou als ouder mogen hebben. Je hebt zo vreselijk veel liefde in je en te geven. Je hebt zoveel te geven, als de wens er echt is kun je dit. Er zijn wel meerdere manieren als adoptie bijv met een lesbisch stel, of pleegzorg. Ik hoop je te mogen blijven volgen. Ik hou van je persoonlijkheid (die ik zie uiteraard) en draag je een warm hart toe. Ik hoop echt dat je wensen uit mogen komen❤❤❤❤

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️❤️❤️❤️

  65. Toni

   Jij en je gast weten beide vooraf welke vragen worden gesteld lol...

   1. Robbert Rodenburg

    Née Toni, dat is onzin. Mocht je mij niet geloven, stuur gerust al mijn eerdere gasten een berichtje om dit te checken.

  66. isabelle .g

   Wat hou ik toch van die Geraldine

  67. Danique P

   Wauw Geraldine is zo naturel en eerlijk echt heerlijk! Super leuke video😍

  68. Ben Dover

   Geraldine's imago is zweepjes,bondage,vrouwen,drank en drugs.

  69. Renata Descamps

   Wat een sterke vrouw tranen in de ogen ervan je bent zo oprecht echt een voorbeeld voor zoveel jonge meisjes ik ben fan !!

  70. Joyce Langeveld

   Nodig Valerio Zeno uit. Hij is ontslagen bij BNN. Ben benieuwd naar zijn verhaal

  71. Jos Driehoek

   Glimworm

  72. Duveldrinker

   Glimwormpie

  73. anne251611

   Zullen we eens stoppen met die druk op mensen leggen en voor andere beslissen of ze kinderen moeten krijgen. Even hè.. Angela de jong...die maakt zich zoveel groter dan ze is

  74. Hack Battlefield

   Glimworm

  75. Don Mul

   hoi Robert. dit was zoals altijd weer een hele leuke aflevering. maar mag ik je een tip geven? Vraag alsjeblieft Enzo Knol. dit kan je aan de winst helpen bij de televizier ster.

  76. Pat

   Het beeld is niet scherp, wazig. Keek niet prettig.. verder top?

  77. Anita Bakker

   Wat mooi dat je een kinderwens hebt en hier over vertelde Robbert! Laat de mening van anderen hierin los hoor. Ik heb ook een kinderwens en zet de stap nu alleen, na jarenlange twijfels dóór anderen. Zo zonde!! Hele mooi gesprek verder bye the way! 😀

   1. Anita Bakker

    @Robbert Rodenburg dank je wel! ❤️

   2. Robbert Rodenburg

    Succes!!! ❤️

  78. Annelotjeuh

   Wat is Geraldine toch een heerlijk mens. Mooi gesprek en ik heb op je gestemd Robbert

   1. Robbert Rodenburg

    Dankjewel!!!

  79. J SL

   Wat een leuk en oprecht gesprek! Heel herkenbaar

   1. Robbert Rodenburg

    🙏🏼🙏🏼

  80. shakilan love

   Mooi om te zien dat een krant de laatste tijd jouw programma gebruikt en noemt in een artikel over 1 van jouw gasten! Je wordt gezien Robbert.. En dat is dik verdiend 🙏❤️ Blijf zo doorgaan.. Je bent een mooi mens ❤️

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️

  81. Rian Helderop

   Weer een heel goed, leuk interview. Zo herkenbaar over onzekerheid en foto's terug kijken en denk hoe dan onzekerheid? 🤔😜Ook iemand in je eigen schone bedje 😂zelf jaren als alleenstaande moeder voor zoon lief gezord ❤️hoe triest om bijv te horen dat hij zonder vader meer vrouwelijke trekken kan krijgen of gay kan worden sorry zo dom en triest 😕mijn antwoord is altijd gay of wat dan ook, liefde en respect vooral lol en openheid is het alle belangrijkste in een opvoeding en ook relatie! 🙏❤️Thankx voor leuke vlog jullie zijn twee toppers 💕

  82. Beautystyle

   Misschien is het leuk om RubaZai uit te nodigen. Dan zien we ook meer diversiteit.

  83. Britt Van Der Meijde

   Zo een mooie vrouw van binnen en van buiten! 🤍

  84. Daphne Janssen

   Wat is en blijft Geraldine een prachtig mens! Onzettend bijzondere en fijne gesprekken weer. Robbert wat doe je dit toch onzettend goed! 😍💕

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️

  85. Yoni Mariël

   het smerige aan geraldine vind ik dat ze met een opa ging tongen voor een beetje fame daar is ze mijn respect forever verloren helaas

  86. Pim Snaathorst

   Echt wat een leuk mens! Vind haar sowieso leuk, lekker zichzelf, en zoals meer mensen al in de comments zeggen, gewoon een klein laagje make up en niet zo een grote plamuurlaag. Jullie zijn beide prachtige mensen❤️ superleuk interview Robbert

   1. Robbert Rodenburg

    🙏🏼

  87. Sharon-Sade Bastan Molina

   Wat een super open , lieve en oprechte vrouw!!!

  88. A S

   Wat een slap item bleh, ik vind dit 3x niks

   1. Elizabeth Zijlstra

    Oke kijk je niet kind

  89. A S

   Ik weet oprecht niet wat er op de kaartjes staat😂echt een rutte

   1. A S

    @Elizabeth Zijlstra echt wel, hij weet donders goed welke vraag hij krijgt..hij verzint ze zelf.

   2. Elizabeth Zijlstra

    Nee is geen rutte

  90. Lisanne Montana

   Geraldine is zo’n fijn en mooi mens! Is en blijft toch wel een women crush. Robbert wat doe je dit elke keer toch goed! Je lijkt me zo’n fijn persoon om in je omgeving te hebben, many compliments!

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️❤️❤️❤️

  91. Samira Assa

   Ik plaats echt nooit iets maar ik kijk wel altijd. Oprecht, je bent zoooo leuk🌸

   1. Robbert Rodenburg

    🙏🏼😘

  92. L.

   Ik dacht dat je zou zeggen zou er een paar kilo bij willen 😂 maar idd iedereen mag zijn eigen beeld hebben.

  93. Trending Topic - Self Development Tips

   Top interview! 👍

  94. Anne van der Zwan

   Zo’n leuk, puur en echt mens 😍. En Robbert, wat doe jij dit geweldig!!! 🥰

   1. Robbert Rodenburg

    ❤️❤️

  95. Some One

   Deze content begint me te irriteren. Met name de houding van die Robert. Iets te zelfbewust van zijn eigen blikken en houding.

   1. Elizabeth Zijlstra

    Kijk je niet

  96. Ju Venile

   GLIMWORM

  97. John.L

   Glimworm

  98. Bri D

   Geraldine is geweldig, hele leuke video!

  99. Thijs Van Haaster

   Ik weet oprecht niet wat er instaat glimworm

  100. Marly M

   Prachtig interview weer Robbert! Geraldine wat ben je een interessant persoon.

   1. Robbert Rodenburg

    😘😘