Thierry Baudet (Forum voor Democratie): 'Wij gaan meer dan 10 zetels halen' | NPO Radio 1

NPO Radio 1

161K weergaven151

  Vanochtend was Thierry Baudet, de lijstrekker van Forum voor Democratie, te gast bij Sven Kockelmann in 1 op 1. Live vanuit Nieuwspoort in Den Haag interviewt Kockelmann een reeks lijsttrekkers in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. #jouwstemnaardenhaag
  Live jouw vraag stellen aan een lijsttrekker? Dat kan in Dit is de Dag, elke werkdag van 18.30 tot 19.00 uur op NPO Radio 1. Meedoen kan via deze link: www.nporadio1.nl/jouwstemnaardenhaag
  www.nporadio1.nl/​ | Dit is het officiële NLname-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Het nieuws van alle kanten.
  Volg ons op Twitter: nporadio1​
  Volg ons op Facebook: nporadio1​
  Volg ons op Instagram: nporadio1​
  Volg ons op LinkedIn: www.linkedin.com/company/npor...​
  En abonneer je op dit kanaal!

  www.nporadio1.nl/ | Dit is het officiële NLname-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Het nieuws van alle kanten.
  Volg ons op Twitter: nporadio1
  Volg ons op Facebook: nporadio1
  Volg ons op Instagram: nporadio1
  Volg ons op LinkedIn: www.linkedin.com/company/nporadio1
  En abonneer je op dit kanaal!

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. martin

   Kockelmaan weet kennelijk niet dat actievoerders machtigingen kunnen verzamelen om de verkiezing te beinvloeden. Zo niet de stem van de kiezer uitbrengt.

  2. R Peters

   Waarom zijn de aangiftes van Verkiezings fraude niet openbaar? Meerdere aangiftes zijn er gedaan door stembureau leden en stemmers waarbij hun stem niet terug te vinden waren..

  3. John Mckinney.

   Ook weer niet waar

  4. Jan Achterberg

   Thierry heeft gelijk met de post codeloterij.....mijn vader (82) wist absoluut niet dat daar ook Greenpeace bijhoorde..hij heeft het gelukkig opgezegd ......wat ook weer niet makkelijk ging

  5. GooiDeWappies HetLandUit

   Zal voor hem tegenvallen dat hij er niet meer dan 10 heeft hahaha. Grootspraak ten top!!

  6. Ab van Os

   Baudet en zijn vieze criminelen wappies bende onder dwang vacineren met het Roundup vaccin!!

  7. bocoy noiu

   Wat een nare manier van interviewen , zo gaan ze niet te keer tegen Rutte of de Jonge , kan al zien wat voor spelletje er gespeeld word wie de media aan de macht heeft.

  8. irma vanderveen-tunderman

   Wat ben je een waardeloos persoon Thierry. De boel belazeren bedoel je. Kijk naar het verhaal van zijn neef.

  9. bcvbb hyui

   Op naar de 50 Zetels.💖👍

  10. Jahseh Onfroy

   Lange frans

  11. Annemieke

   Een uhh en uhhh.....

   1. bocoy noiu

    "We moeten ons voorbereiden, niet op de vorige oorlog, maar op de volgende oorlog", zegt Thierry Baudet over een nog onbestaande, zelf verzonnen en compleet hallucinant

  12. Rock girl

   Hoe meer de linkse "journalistiek" Thierry framed des te meer stemmen krijgt hij. Goed bezig geweest Herr Kockelmann.

   1. bcvbb hyui

    vraag, is dan niet voldoende. Let ook op lichaamshouding.

  13. Arnold Van Der Laan

   Wat een eikel die interviewer

  14. TheYovero

   Als je zegt civiel leger beeld ik me echt een leger bruggenbouwers in. Ben ik de enige

   1. Meryam Breure

    Marsmannetjes??? Rutte? De Jonge???

  15. Faantooy Ahmed

   Guudguud

   1. Faantooy Ahmed

    Jajajaja

  16. Mart VDL

   "Weet je wat dat kost?" "Nou, minder dan het klimaatakkoord!" BOEM!!

   1. Rock girl

    Knap staaltje tegen de enige en meest integere voorbereide interviewer.

  17. Ailsa Ni

   heel goed Thierry !!!!!!

   1. eioshen boboi

    laat hem uitpraten, stop met dat ja ja ja ja en ben niet vooringenomen. Erg onprettig luisteren naar interviews met Sven.

  18. pensioenactivist

   Democratie ??? Wij hebben een particratie bindende referenda zonder toegevoegde eisen. Direct uit de Europese Nazi Fascistische Unie. nlname.info/project/video/l5Gfl2u7e5mekok

   1. pensioenactivist

    @eioshen boboi Alles beter dan een fascistische dystopie onder Verenigde Nazi Vlag...

   2. eioshen boboi

    stem terror terrie. en schreeuw dan over een paar jaar "das haben wir nicht gewusst"

  19. Don Baalman

   Kereltjes, ga ook eens na andere interviews kijken.

  20. 360o Sound

   ik heb je wel eens scherper gezien Sven

   1. Ailsa Ni

    Als je serieus pleit voor een nationaal ruimtevaart programma loop je echt met je hoofd in de wolken. Niet geschikt voor leiderschap dus!

  21. dcoog anml

   Hoorde ik daar de term spiritualiteit vallen ...🤔 wat goed!! 🙏😀

  22. Stanley Ho

   Je ziet toch echt een verschil in comments tussen Jesse en Thierry. Bij Jesse was iedereen wel neutraal en bij Thierry blijkt toch iedereen hier boos te zijn op Sven omdat hij kritisch is. Hij is kritisch bij iedereen en omdat hij nu Baudet afkraakt en gewoon wil dat Baudet stop met lullen en inhoudelijk gewoon antwoord geeft doen mensen alsof Sven partijdig is. Wat een loser ben je als kritische journalistiek afwijst omdat het jou tegenvalt. Kijk eerst maar eens die andere debatten/gesprekken

  23. Lavendel 1

   Op naar 45 zetels !!!!

  24. Iscodisco

   Walgelijke interviewer, wat een zielige man

   1. Meryam Breure

    Je bedoelt die interviewer mag ik aannemen. 🤮🤮🤮

   2. dcoog anml

    Sven is selektief opportunistisch bezig. Wees consequent en doe dat ook bij NPO1 kalibers, durf je niet, slappe hap!!!

  25. Ron Van leeuwen

   kokkelman,het is allemaal 1 grote pot nattigheid,al die loterijen behoren allemaal tot 1 klub ook de post code loterij,staats loterij,de euro lotto,dee gewonen lotto,alles is van 1 bedrijf,thierry heeft gelijk is 1 grote monopolie positie

  26. Brent Bruynseels

   "We moeten ons voorbereiden, niet op de vorige oorlog, maar op de volgende oorlog", zegt Thierry Baudet over een nog onbestaande, zelf verzonnen en compleet hallucinante bedreiging die we mogelijks zouden kunnen tegen komen als er voldoende investeringen vrijkomen om aan ruimte-exploratie te doen, terwijl het bestaande, levensbedreigende probleem van klimaatopwarming geen investeringen verdient, of veel te duur is, volgens hem. Begrijpen wie begrijpen kan, jongens!

  27. Catharina Jumelet

   Dit is niet interviewen. Dit is aanvallen. Een interviewer hoort vragen te stellen en niets meer dan dat. Je stem aan het eind van een zin omhoog laten gaan als ware het een vraag, is dan niet voldoende. Let ook op lichaamshouding.

  28. Gerco Klein

   Sven is een legend!

  29. Peter Bakkers

   Deze man is opgedragen om hem aan te vallen,ook weer iemand uit hat kamp soros en ja de verkiezingen zijn altijd al bedrogen daar komen wij nu allemaal achter,

  30. ceerw buty

   Knap staaltje tegen de enige en meest integere voorbereide interviewer.

  31. Ruben Gloerich

   dr dre lol

  32. Lubertus Zwaans

   zelfde tactieken als trump. alleen dictators willen de grondwet veranderen voor hun eigen belang. een levensgevaarlijke narcist in optima forma. help nederland naar de tering stem terror terrie. en schreeuw dan over een paar jaar "das haben wir nicht gewusst"

  33. Franck tranquille

   Sinds zijn verschrikkelijke slechte interview met Marine Le Pen, begrijp ik echt niet waarom Sven Kockelmann nog steeds dit mag doen. Wat is dit ook weer een slecht interview: laat hem uitpraten, stop met dat ja ja ja ja en ben niet vooringenomen. Erg onprettig luisteren naar interviews met Sven.

   1. ceerw buty

    contaminations ? WTF !!! There is a new rotten strain of lying governemental traitors and gaslighting scientists ...hyping up covid like it is a real issue on society !! The PCR-t

  34. eioshen boboi

   Beste mensen, alle interviews van Sven Kockelmann zijn zo. Dit wist Baudet van te voren.

  35. SinisterMud

   Als je serieus pleit voor een nationaal ruimtevaart programma loop je echt met je hoofd in de wolken. Niet geschikt voor leiderschap dus!

  36. Terence Duivenvoorden

   Op een stembiljet staat geen handtekening, waarom zou er bij een stem-brief dan wel een handtekening bij moeten zitten? Je moet al een kopietje paspoort meesturen, wal is er nog meer nodig? Een absurde stelling.

  37. kees weird case

   De "ja" betekend "ik snap er geen rest van"

   1. eioshen boboi

    Ik vind Thierry een klimaatprobleem-ontkennende arrogante bal. Maar ik ga wel op hem stemmen zodat Nederland geen China wordt.

  38. MB jan

   waardeloze interviewer

  39. john eysbroek

   Sven is selektief opportunistisch bezig. Wees consequent en doe dat ook bij NPO1 kalibers, durf je niet, slappe hap!!!

  40. TheFoxyNL

   Aan de reacties hieronder valt te merken dat ze Sven Kockelmann niet kennen. Kijk eens een ander interview van hem. Hij is altijd scherp en op iedereen kritisch. Dat doet Sven prima.

  41. Ray Wattie

   Sven kent MAAR 1 zin starter, Maar, maar , maar, maar ...........

  42. ivitakops

   Thierry kan goed spreken. Zou ook advocaat kunnen worden.

  43. Marian B.

   Ik ben een voorstander van samenwerking, in die zin dat een regering en haar bevolking een gelijke stem moeten hebben in het ontwerp en de praktijk van een pandemiebeheer. Waar alles om levens en levensbehoud draait. Wanneer dat niet meteen een werkbare voorwaarde kan zijn, praktisch gezien, op het moment dat een overheid het heft in handen dient te nemen als het om levens gaat en het behoud ervan, wat je ook als redenatie erop na houdt, het is zeker wel mogelijk om NU, anno maart 2021, zo’n gelijkwaardigheid in stem te hebben en in praktijk te brengen. Die kans is niet opgepakt in ons land, terwijl dat een democratisch principe is. De verklaring, die in verschillende regeringsrapporten over een vaccinpaspoort wordt weergegeven, dat wij, het gewone volk, onze vrijheid terug zullen krijgen door een dergelijk paspoort te gebruiken, is naar mijns inziens gebaseerd op een misleidende redenering. Je pakt het ijsje af van een kleuter zonder iets te zeggen. De kleuter huilt, snapt het niet en zit met een betraand gezichtje beteuterd te kijken. Dan geef je het ijsje terug en zoals alle ouders snappen, het kind kijkt vrolijk en blij naar jou. Want het ijsje is weer terug en daar heb jij voor gezorgd. Dat is alles wat het instinctief kan behappen. Snap je de vergelijking? Een kleuter kan nog niet snappen dat jij op oneerlijke wijze dat ijsje afpakt zonder iets te zeggen. Ik meen dat velen van ons, Nederlandse burgers, in die kleuter-fase zijn blijven steken. De omstandigheden waarin een groot deel van de mensheid haar vrijheid heeft verloren, zijn en worden gecreëerd door externe autoriteiten, die een dergelijk plan hebben opgesteld, niet MET de burgers maar VOOR de burgers. De Nederlandse burger, in feite de gehele mensheid, heeft niets te zeggen gehad en heeft moeten navolgen wat het opgedragen werd, begrijp je wat ik bedoel? Daarom is het een vals argument, om te suggereren dat we onze vrijheid terug krijgen. Voor mij is het onmogelijk om de vrijheid van individuele mensen, of een hele bevolking, weg te nemen, tenzij het een strafbaar feit betreft. OnrechIk denk dat het gevolg van een top-down beleidvoering in het huidige pandemie-management, altijd leidt tot sabotage-pogingen, protest marsen, en andere vormen van burgerlijke ongehoorzaamheid. We zien dat gebeuren over de hele wereld. Het is een psychologisch effect dat altijd opduikt in de geschiedenis van de mensheid. Waarom? Het mensenrecht voor vrijheid van meningsuiting en beweging, is gerelateerd aan de wet van evolutie. Aan de essentie van groei, van het leven, van de natuur, die niet kan worden onderdrukt of weggenomen. En daar zal het leven zelf, buiten alle menselijke controle om, haar eigen bewegingen en uitdrukkingen laten zien. Waar we niets over te zeggen hebben. Het is van groot belang om het te zeggen te krijgen over eigen drijfveer en motief, ons eigen doen en laten. Dit geloof ik. Dit citaat is van een man met diep inzicht, vind ik, het kwam in me op, al denkend over de warboel en gebrek aan transparantie in protocols en berichtgeving omtrent het pandemie-management: 'Wanneer een goed verpakt web van leugens geleidelijk aan, aan de massa is verkocht over generaties, zal de waarheid volkomen belachelijk lijken en zijn spreker een razende gek. De ideale tirannie is die welke onwetend door zijn slachtoffers wordt beheerd'. James Dresden.

  44. Zadorine1

   Mijn stem gaat naar Baudet!!!!!

  45. P Arentz

   De grote vrijheidsstrijder! Durft hij een debat aan te gaan bij het jeugdjournaal? Zal hij zijn slachtofferrol ook op het jeugdjournaal weten te handhaven? Is hij nog steeds onze Calimero? Is hij echt zielig? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Maar........loopt hij weer weg? Krijgen we weer geen antwoorden? De tijd zal het leren....

  46. Maitreya Noot

   Het mannetje kan leuk dromen.

  47. dikkie dik

   hij laat hem tenminste uitpraten

  48. PannenTheKoek

   Eminem en Dr Dre. Thierry spreekt mijn taal. Vond m al een prachtvent met mooie beleidsvoorstellen maar nu weet ik zeker dat ik Forum stem

  49. Robrecht saski

   Bende oplichters ...bedriegers Testing .... testing .... covid-19 besmettingen ? WTF ?? PCR-coronatest, test niet specefiek op covid, maar op mogelijk corona ! Staat op de bijsluiter: -af te nemen in een labo onder dokterstoezicht.. (niet buiten...heel molecuulgevoelig) -is geen diagnose voor corona ..enkel een aanwijzing voor verder onderzoek !! Coronavirussen bij de mens Veroozaken een groot aantal verkoudheid (winter/vroege lente) Zeven varianten: HCoV-229E HCoV-OC43 SARS-CoV HCoV-NL63 HKU1-nCoV MERS-CoV SARS-CoV-2 (COVID-19) SARS/ MERS/ SARS-CoV-2 ....veroorzaken dodelijke longontstekingen nlname.info/project/video/a6zTkWyap6mIrHk Een positieve PCR-test = GEEN diagnose voor covid-19 noch voor corona KORT GEDING: Coronatest niet geschikt voor diagnose - Jeroen Pols, Viruswaarheid' op NLname nlname.info/project/video/jKu6uaOUYdean4U VLAANDEREN oversterfte 2019-20 = 8.460 sterftes = 0.12 % =0% op een VL bevolking van 6,6 miljoen (Statistiek Vlaanderen - bevolking -sterfte - overlijdens per maand 2020 vergelijk geboortes overlijdens 1992-2019) 8460 oversterftes in 2020 tov 2019 op 6.6 miljoen = 0.12% = fucking 0% = GEEN PANDEMIE POLITIEKERS & MEDIA = RESET CRIMINELEN ZIJN WE ZOT GEWORDEN !! en dat met: -hittegolf in augustus 2020 (2500 sterftes) -coronamiserie met verhoogde zelfmoordcijfers -medische zorguitstel voor niet-corona issues met meer doden tot gevolg -influx van illegalen OVERSTERFTE in Nederland 2019-2020 = fucking 0% op een NL bevolking van 17 miljoen Sterftecijfers 2020 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2020 Sterftecijfers 2019 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2019 Sterftecijfers 2018 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2018 (zie uitvaart.nl web site sterftecijfers) 0% = GEEN PANDEMIE USA idem dito ... oversterfte 2019-20 = 0% Covid deaths = big hoax same amount of deaths in 2020 than in 2019 in the USA 2018 2,839,205 868/100k 2019 2,855.000 870/100k 2020 2,902,664 878/100k 0% overtserfte op een US-bevolking van 300 miljoen + illegalen Covid = a planned scamdemic: DAVOS EVENT 201 in NY (oktober 2019) ! About Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019 www.centerforhealthsecurity.org/event201/about nlname.info/project/video/bZKpkYeyoM6JkIE bring them to justice (Den Hague) for crimes against humanity !! www.thegatewaypundit.com/ U.S. gave $3.7million grant to lab at center coronavirus scandal www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html?ito=native_share_article-masthead Big pharma working together with government.... creating new diseases ...to sell drugs !! Google search: Big pharma creating new diseases .. fauci ....telling years in advance under Obama that the next administration (i.e. the Trump administration) would be faced with a pandemic . nlname.info/project/video/qK3XwprIgNJ8sKc Dr. Francis Boyle: 'Bioweapon' mRNA Vaccines Violate Nuremburg Ruling Against Nazi Cruelty' op NLname nlname.info/project/video/p2682KqXmNGKqpc covid patented NLname nlname.info/project/video/q4Sd0ILQh9GipYE There is hope ...kicking ass: .www.lnnmedia.nl/corona/zeer-explosief-uit-frankrijk-vandaag-wordt-een-tweede-neurenberg-tribunaal-voorbereid-waarin-onder-de-bescherming-van-duizenden-wereldwijde-advocaten-achter-de-amerikaans-duitse-advocaat-reiner-fuel/ ............... Liars ..deceivers .. Testing .... testing .... covid-19 contaminations ? WTF !!! There is a new rotten strain of lying governemental traitors and gaslighting scientists ...hyping up covid like it is a real issue on society !! The PCR-test is not a DIAGGNOSIS for COVID-19 .....only just a starting poimt for further pathogen research of the corona Another endless leftist war: war on covid-19 !!! Covid-19, like the flu, is never gone go away !!

  50. Дульсинея Тоббоская

   Stemtelmaschines zijn van Kaag. Dus zij wint!

  51. bofooit gojo

   Baudet weet precies waar hij het over heeft

  52. Haye op Reis

   Ik vind Thierry een klimaatprobleem-ontkennende arrogante bal. Maar ik ga wel op hem stemmen zodat Nederland geen China wordt.

  53. Makaveli

   gadverdamme die sven

  54. EasyTopTutorials

   Dit is geen interview, dit is een debat.

  55. Wendy K

   Als stemmen echt uit zou maken, zouden we niet die mogelijkheid krijgen!

  56. Lucht Ballon

   Een heerlijk open en respectol gesprek!

  57. your highness

   Thierry is echt een goede leider, een pró met verstand vaan zaken, iemand die je niets wijsmaakt en altijd de juiste keuzes maakt voor het welzijn van de Nederlandse bevolking. Een man uit duizenden. Als hij geen premier wordt dan heeft het leven eigenlijk nog maar weinig tot niets van enige betekeinis om naar uit te zien. Als er iemand is die "de schaapjes" op het droge weet te houden dan is het wel Theirry. Wij kunnen uns geen betere wensen, geloof me!

  58. angrybatarian

   Wat een zeikerd

  59. TheBobiaan

   Als je nu aan het huilen bent omdat je favoriete politici kritische vragen krijgt, ben JIJ de snowflake.

  60. Martien46 van Leuken

   Waar staat deze journalist voor???

  61. Gerrit van Dijk

   De spirituele dimensie van de ruimtevaart vond ik wel het hoogtepunt. haha

  62. GucciFlipFlops

   Ja

  63. JD Liefting

   Verkopen jullie ook fotolijstjes? jullie zijn goed in framen hoor ik al

  64. Vincent Huijing

   Kockelman is in feite net zo’n elitaire uilebal als het frigide boreale kuiken. Twee pisvlekken in de etalage. Wanneer de achterneef van anton aan de macht komt dan is het voor altijd gedaan met het stemmen. Kunt u alleen nog naar de uitzendingen van de ‘grote broer’ gaan kijken. En wordt dit land teruggeworpen naar de eeuw waarin de ons omringende landen grapten dat wanneer de wereld zou vergaan men het best naar Nederland kon gaan, omdat aldaar alles vijftig jaar later gebeurt. Hij lijkt op Enver Hoxha, heeft nog géén rood boekje; och is het zwart? Ongelofelijk....

  65. Kerl Kierl

   Kockelman is een slechte luisteraar. Bezuinig hem weg!

  66. debschter

   oke ben nu op 6 minuten, luistert die vent wel naar baudet????

  67. SustainableBeach

   Dit debat was iets te hoog gegrepen voor Thierry.

  68. Emily An

   Ach Sven toch, wat zit je toch te zuigen met 'je civiele leger'. Goed gepareerd Thierry!

  69. De Dystopie

   Sven zuigt.

  70. Kevin

   Hij wordt altijd lekker aangevallen door die ratten van de media. Maar hij krijgt altijd gelijk!

  71. Rick The Gamer

   Prima interview. Thierry houd zich prima staande.

   1. Emily An

    Typische NPO interviewer

  72. A R T

   Kockelman heeft geen flauw benul wat er allemaal tijdens de Amerikaanse verkiezingen is gebeurd.

  73. A R T

   Kan iedereen aanraden om de " noodwet " die eind november j.l als wet werd aangeomen en van kracht zal zijn voor de aankomende verkiezingen, toch wat nauwkeuriger onder de loupe te nemen. Ik vond er een aantal nieuwe artikelen in, die op zich niets met Covid19 te maken hebben maar wel het manipuleren van de verkiezingsuitslag zeker mogelijk maakt. Sommige punten druisen rechtstreeks in tegen de eind conclusies van twee onderzoeks rapporten die onlangs zijn uitgevoerd. Want als er namelijk één ding in Nederland nooit mag gaan gebeuren, dat de PVV en FvD een meerderheid mogen behalen in de 2e kamer , wat gelet op het massaal uitbrengen van proteststemmen niet geheel ondenkbaar is. Beide partijen zijn geen voorstander van een Koningshuis wat zeker hierbij een belangrijke rol inneemt waarom deze eventuele meerderheid vooral gestopt moet worden. Wat men dan ook al dagelijks ziet gebeuren hoe de agressieve houding van de pers zich tegen deze twee politieke partijen keert. Als men bedenkt dat deze noodwet al 1 juni 2020 klaar lag om ingediend te worden bij de 2e kamer en als men daar nog eens een aantal voorbereidings maanden bij optelt, dan lijkt het verdacht veel op voorbedachte rade.

  74. A R T

   Sven hou eens je waffel en luister

  75. Max_3000

   Meer dan 10? Ik denk wel meer dan 40

  76. Robert Van Der Zwan

   Stem de vvd weg ....

  77. an schweitzer

   O hij wil naar de maan ik hoop dat hij daar blijft.Man wat sta weer ongelovelijk slap te lu...... De dwaas wil dat een wij ruimtevaart programma gaan beginnen in Nederland ,Sukkel dat hebben wij toch al lang als zo’n krant maar niet in brievenbus valt.

  78. frans sman

   Wel grappig dat alle feiten en antwoorden verder genegeerd als Thierry de boel weerlegd

  79. Pietje Epps

   Wat een irritante en partijdige interviewer 🖕🏼. #17maart #TerugNaarNormaal #StemNederlandTerug 🏛💯❤

  80. Sounds Nice

   25 miljard uitgeven voor onderzoek? Kom maar door! Beter dan waar het nu allemaal naar toe gaat

  81. Yinchpiet

   Beetje aparte opmerking over rapmuziek. Weet wel dat ik me aan andere dingen zou moeten storen, maar dat viel ook op.

  82. Lizzl Shakti

   Wat een irritante interviewer! Men is trouwens Niet democratisch gekozen..ook in Nl wordt met smartmatic en dominion software de boel verdraaid..zo hebben we immers 3x Rutte gehad..en nu staat Sigrid Kaag klaar....

  83. John de vries

   Geweldig ...die baudet bent u bang voor marsmannetjes serieus ? FVD GAAT WINNEN DAT KAN NIET ANDERS Ik vertrouw die 2.zoveel miljoen stemmen zonder handtekeningen niet ... dus ook niet tellen

  84. Rob van Meeuwen

   Moest Baudet op het matje komen bij Sven Kockelman of zoiets? Ik ben geen fan van Baudet (er komt een hoop rariteiten uit zijn brein voort), maar dit is zo'n negatieve en vooringenomen toonzetting. Dat is geen juiste manier van interviewen.

  85. Hugo de coke Jonge

   ❤️🏛️❤️ 17 maart

  86. hen ko

   Typische NPO interviewer

  87. Guitar Man Danny 80

   Wat een slap verhaal van die boudet pff

  88. Wonder Lucky

   Boze papa stoute jonge

  89. Jokke

   Thierry is echt zoon clown

   1. Hugo de coke Jonge

    En dat zeg jij GGZ gekkie

   2. hen ko

    13:00: u wilt ook naar de maan. In welke gemoedstoestand was u toen u dit bedacht heeft? 😂😂

  90. Anne Marie Blok

   Baudet lacht echt als een boer met kiespijn. Hij leeft echt in zijn eigen werkelijkheid. Gelukkig niet de mijne.

  91. kermot

   ik stem liever op ja21

  92. Klimaat optimist

   Ze zeggen wel we doen het samen alleen de bevolking heeft niks te vertellen ... Duitsland had Hitler en Nederland heeft Hugo .... Stem nu het dictatoriale beleid weg ... Stem je vrijheid terug ... Stem sociaal stem FVD ...

  93. jelle frikkee

   deze interviewer bekent zo duidelijk kleur wat irritant zeg.

  94. Assault Racoon

   Npo SS is nooit weggeweest

  95. Assault Racoon

   Sven moet gewoon ze bek houden als hij daar zit

  96. Dutchmorocco

   Geweldige kerel die Thierry.

  97. Rich

   17 MAART FVD!!!!!!! 💪💪💪💪

  98. Michi B.

   FVD Ja Ja ja

  99. Monique

   Moeilijk lastig interview met een interviewer die alles tegen wil spreken Complimenten Thierry dat je geduldig bleef!!

  100. lRedPosion

   Ja. ...... Maaaar dan nog.