Waarom de auto van Max Verstappen dit jaar zoveel sneller is | NU.nl

NU.nl

2,2K weergaven9

  De RB16B van Max Verstappen is dit jaar veel sneller dan vorig jaar. Hoe dat zit laten we zien in deze video. Abonneer je NU op het NU.nl NLname-kanaal: bit.ly/2HGTbwY

  NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op NLname plaatsen we de belangrijkste video's met o.a. binnen- en buitenlands nieuws, entertainmentnieuws, sportnieuws, technieuws en opmerkelijk nieuws.

  ► Volg ons ook op:

  Website: www.nu.nl
  Instagram: nu.nl
  Facebook: nu.nl
  Twitter: nunl

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. B van der V

   Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele coronavaccins. Iets wat hen vooral zorgen baart, is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. In het Engels: antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dit precies? Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in een filmpje wat helaas steeds door het foute NLname wordt gecensureerd. Stel: je haalt je eerste prik en er is niets aan de hand. Je haalt je tweede dosis en er is nog steeds niets aan de hand. Als je vervolgens op natuurlijke wijze besmet raakt met corona, treedt er een cytokinestorm op. In de overdrive Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: ontstekingsbevorderende en ontstekingsremmende. Een subtiel samenspel van beide zorgt ervoor dat het afweersysteem een infectie de baas wordt. Maar een overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan juist een veel ernstiger beloop van de infectie veroorzaken. Het immuunsysteem gaat dan als het ware in de overdrive en dat leidt tot heel ernstige klachten. Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken. In 2012 ging dit ook fout bij de dierproeven!

   1. J

    @B van der V Wat heeft dit hiermee te maken, pleur even op met je corona man

   2. B van der V

    @yojoof Weer zo een typische reactie van een NPO-deugmensje. Bang of te dom voor de waarheid.

   3. yojoof

    heb geen tijd om dit lezen maar vertel dit maar aan andere wappies ofz ik raad facebook aan

  2. Steven Hamer

   Sneller? Auto is niet sneller. Kijk maar naar de poletijd van Portugal vorig jaar.

  3. B van der V

   Openbrief aan de media. Zie op NLname Cafe Weltschmerz. Je ogen worden geopend. Alleen voor de echt wakkere. Eerst kijken dan pas oordelen. Maar daar hebben sommige blijkbaar moeite mee.

  4. Sep Son

   Duidelijk uitgelegd 👌

   1. yojoof

    deze ads in jouw comments🤦‍♂️