Waarom de huizenprijzen ondanks de coronacrisis blijven stijgen | NU.nl

NU.nl

3,1K weergaven12

  Hoewel de coronacrisis al ruim een jaar duurt, wordt de krapte op de woningmarkt nog steeds groter en stijgen de koopprijzen. Hoe zit dat? Abonneer je NU op het NU.nl NLname-kanaal: bit.ly/2HGTbwY

  NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op NLname plaatsen we de belangrijkste video's met o.a. binnen- en buitenlands nieuws, entertainmentnieuws, sportnieuws, technieuws en opmerkelijk nieuws.

  ► Volg ons ook op:

  Website: www.nu.nl
  Instagram: nu.nl
  Facebook: nu.nl
  Twitter: nunl

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. Victor Hawinkels

   @guus_hamers so

  2. Yep Achternaam

   Een Schotse vrouw kreeg na de AstraZeneca-vaccinatie allemaal met bloed gevulde blaren op haar benen die begonnen samen te klonteren. Sarah Beuckmann uit Glasgow kreeg halverwege maart last van griepklachten toen ze haar eerste dosis had gehaald. Beuckmann lag 16 dagen in het ziekenhuis. Ze kreeg ook blaren op haar handen, gezicht, armen en billen. Ze zit in een rolstoel omdat ze amper kan lopen vanwege de blaren op haar voetzolen. ’. Na het uitvoeren van een biopsie kwamen artsen tot de conclusie dat het vaccin de reactie heeft veroorzaakt, schrijft de Schotse krant Daily Record.

  3. Eric Cartman

   Nederlanders zijn werkloos en dan nog meer arbeidsmigranten halen.

  4. Yep Achternaam

   De gezondheidsambassadeur van India, de populaire acteur en komiek Vivek, liet zich onlangs vaccineren tegen corona. Hij overleed twee dagen nadat hij was ingeënt. Vivek, die door de overheid was ingehuurd om de vaccinatie te promoten, nam het coronavaccin Covaxin afgelopen week en riep anderen op hetzelfde te doen.

  5. Xinix Xagnix

   Krapte op de markt?? Massa-immigratie 100% debet.

   1. ruud195

    Nee 50% de crisis 2008 gaf ook bijna 10 jaar bouwstop, EU is de schuldige voor 100% crisis en vluchtelingen.

  6. nico verheul

   Voices for truth -The expert you can trust . SCHOKKEND .

  7. Huisbaas Bob

   Massaimmigratie

  8. Guironey

   Kort en krachtig, goede video!

  9. Roos

   Hyper inflatie komt eraan. Nu in de huizenmarkt,straks de produkten en diensten. Economie gaat crashen.

   1. Porky Pig

    Koop bitcoin

   2. Lost Soul

    @Huisbaas Bob Gelukkig kunnen we onszelf verdedigen met twijgen en kluitjes.

   3. Huisbaas Bob

    Ojee gauw de schuilkelder in, zet de weckpotten klaar

  10. Space Between

   We moeten gewoon meer bouwen zonder stikstofgezeur. Al op dit moment verhuizen veel mensen naar België, Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland.

  11. Yep Achternaam

   Een verpleeghulp uit de Amerikaanse staat Iowa is tijdens zijn dienst dood gevonden in de badkamer van een patiënt die hij op dat moment verzorgde. Enkele uren daarvoor had hij het coronavaccin van Pfizer gekregen. Het incident deed zich op 3 maart voor in een ziekenhuis in Iowa en werd een dag later gemeld bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb.

   1. Hugius

    @Yep Achternaam Het TYPISCHE "argument": doe je eigen onderzoek. In dat geval: DE AARDE IS ZO PLAT ALS EEN PANNENKOEK EN IK HEB BEWIJS! DOE JE EIGEN ONDERZOEK WAT BEN JE SLECHT OP DE HOOGTE!

   2. Yep Achternaam

    @Hugius haha wat ben jij slecht op de hoogte zeg. En nee bij de NPO vertellen ze je dit niet. Ga maar is speuren bij de EMA.

   3. Hugius

    @Yep Achternaam Houd op met je erkende "vaccinatiedoden". Waar is je bron? En iets specifieker dan "EMA". Als er in de EU 8000 mensen met vaccinatie als directe doodsoorzaak zouden zijn, dan was het vaccineren ALLANG gestopt.

   4. Yep Achternaam

    @Piepkwiep Tot nu toe officieel bijna 8000 erkende vaccinatiedoden in de EU. En dan nog het niet grote aantal niet erkende vaccinatiedoden. Zie de EMA.

   5. Piepkwiep

    Door miljoenen mensen met Pfizer te vaccineren zijn er tienduizenden doden minder te betreuren. Nou jij weer...

  12. Yep Achternaam

   Het RIVM laat weten dat er in niet-medische mondkapjes, die de meeste Nederlanders dragen, kleine deeltjes van chemische materialen kunnen zitten. Het is niet bekend of deze zogeheten nanomaterialen wel veilig zijn voor de mens, aldus het RIVM. Fabrikanten van niet-medische mondkapjes voegen nanomaterialen toe omdat ze een antibacterieel of desinfecterend effect zouden hebben of beter zouden filteren. De nanodeeltjes zijn gemaakt van bijvoorbeeld zilver, koper, zink, grafeen of kunstmatige vezels.

   1. daroke

    wat kan mij dat schelen?

  13. George

   Typisch een manier van NL om nog veel inkomsten te krijgen tijdens de crisis

  14. daffy more

   Raar dat Omtzigt daar nooit wat van heeft gezegd. Vijf en dertig jaar geleden huurde ook ik een kamer voor 550 gulden en ik had een inkomen van 600 gulden. Dit is mijninziens opzeker correct, althans... toen. Ik denk echter dat we nu in 2021 anders moeten gaan kijken.

   1. daroke

    @Pipo de Schoen eten was ook goedkoper

   2. 7guar

    @Pipo de Schoen avg was 5 euro per week

   3. Pipo de Schoen

    Dus je at alleen aardappels toen?

   4. André Hof

    herkenbaar