Zo verliep het bezoek van de koninklijke familie aan Eindhoven | NU.nl

NU.nl

24K weergaven271

  De koninklijke familie vierde Koningsdag dit jaar op de High Tech Campus in Eindhoven. Zo verliep de dag. Abonneer je NU op het NU.nl NLname-kanaal: bit.ly/2HGTbwY

  NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op NLname plaatsen we de belangrijkste video's met o.a. binnen- en buitenlands nieuws, entertainmentnieuws, sportnieuws, technieuws en opmerkelijk nieuws.

  ► Volg ons ook op:

  Website: www.nu.nl
  Instagram: nu.nl
  Facebook: nu.nl
  Twitter: nunl

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. Steve Earth

   Look at this the Royal Piggy Bank

  2. Senpai Carter

   De echte Willem Alexander is reeds geexecuteerd in Gitmo, zoek maar online. Deze is een fake en de Maxima ook. Het zijn lookalikes of clones. Bekijk de lijst online van geexecuteerden en dan zul je zien dat je je in een Matrix beweegt. Beatrix is ook afgeschoten. Misdaden tegen de menselijkheid, dat is wat deze idioten doen, ze zijn allen ziek, dus stop met die overdreven adoratie van dit soort psychopaten. Zoek op "arrested and executed famous people 2020" en kijk wir er op de lijst staan op nrs: 21, 174, 183, 257. Dat is de realiteit waarin je leeft.

  3. Petra Bouman

   Bla bla bla......weg met die neppers!!

  4. Anonymous

   Die ene is wel een dikkertje aan het worden hé

  5. loklok asus

   Niet boeiend

  6. mr niceguy

   30 miljoen aan belastinggeld voor je neus

  7. geen naam

   Ik zie geen echte Oranjestraat bloedband is allang verbroken ... Alexia word trouwens wel lkr

  8. The Editor

   Damm het Nederlandse cultuur is salty zo te lezen, zelfs zonder de pandemie zal het altijd, zeiken zeiken en zeuren over alles en nog wat!

  9. andrea

   Poppenkast ten top! Zakkenvullers van ons geld en ondertussen het plan van Klaus Schwab uitvoeren. Weg ermee.

  10. Loki

   "Mic gaat na de laatste zo als t hoort en wat is miss Ego der gedachte heey en mic die is vast voor mij

  11. H Molenaar

   Die zangers zouden zich moeten schamen.!! Zingen voor een gezin (het koningshuis) die de bevolking onderdrukt en in slavernij wil drukken. De zangers hadden ''NEE'' moeten zeggen. Die hadden moeten zingen VOOR de bevolking. De bevolking die kwamen naar de concerten vergeet dit niet.! De zangers zullen ook wel geld krijgen uit de corona-pot.Zelf vind ik het een schande dat alles alleen maar om geld gaat en niet om de mens en de gezondheid.! Gezondheid is NIET te koop.!

  12. H Molenaar

   Het koningshuis,die hebben er in loop der jaren al een zooitje van gemaakt en''NOG''.Dan gaan ze naar het High tech.Poppenkast is het dit koningshuis.Vergeet niet de WHO en Tech-bedrijven zijn juist die mensen die ons nu in willen spuiten met dit mRNA vaccin(die in veel gevallen dodelijk is)Als deze''koning''een koning zou zijn,zou hij ons de vrijheid terug geven.Maar dit doet hij niet ook dit koningshuis heeft schijt aan de bevolking net als de rest van de overheid,❌😢

  13. Mickey

   Weg met die flauwekul! Afscheid van nemen van die familie!

  14. jef ton

   En nu afschaffen dat oranje kliekje. Ze krijgen in september weer een extra uitkering erbij, alles op kosten van belastingbetaler terwijl ze zo rijk zijn als d pest. En oh wat missen ze het contact alsjeblieft zeg wat een grappenmakers. Kamerleden vraag ook over de geheime notulen over dit koningshuis,. Wat trouwens nog steeds niet een band heeft met willem van oranje en er is ook nooit een DNA test afgenomen, om te bewijzen of ze wel van die SOA koning afstammen 100 jaar geleden. Rutte, en Koningshuis 1 grote kliek, wegwezen en functie elders

  15. Just Frank

   Jeetje! In wat voor futuristische auto komen die daar aan? Kadootje van Elon M. of zelf gekocht van onze belastingcenten? Ik denk en vrees het laatste. En dan die opper Smurf (Roel rules) die een flauw liedje begeleid. En och jee, wat hebben die prinsesjes het moeilijk. Met het vooruitzicht van miljoenen, opgebracht door hardwerkend Nederland, hebben zij niet in de gaten dat hun kostje is gekocht tot aan hun graf. En daar staan ze dan, beetje onwennig lachend (ingestudeerd) en W.A. die meer geaffecteerd probeert te praten (volgt u het nog?) en dan missen we meneer de Uil van de Fabeltjeskrant. Oogjes toe en snaveltje dicht. Dat is wat Nederland anno 2021 is en dat is wat Nederland na 2021 niet meer moet zijn. Frankrijk heeft een goed functionerende republiek en zo zijn er meer landen. Weg met deze uitvreters, met deze luxe bijstandtrekkers in een land waarin gezinnen hun eigen stront eten. Weg met de schijnheiligheid van monarchie. Een zichzelf respecterend land, lees: Republiek, heeft deze te duur betaalde sprookjes niet nodig. Weg met dit rapalje, dit uitschot waar oorlogsmisdadigers of nakomelingen een schuilplaats hebben. Nederland is geen 'free zone', geen opvang plaats voor criminelen en zelfverrijkers. Waar waren jullie Oranjes in WO2? Juist, veilig in het buitenland en de eigen bevolking laten rotten. Flikker op, nu en voor altijd, want de tijd is gekomen om de eindafrekening te presenteren.

  16. gertjan van der meij

   Wat kan mij het schelen wat die *FLAPDROL* de hele dag van ONS geld heeft gedaan ? Laat m lekker krona krijgen !

  17. Kelvin Brinkhuis

   Koninginnedag 2009 blijft mijn favoriet, vol actie en spektakel. Tegenwoordig is het veel te saai!

   1. Gewoon Iemand

    Lol💀

  18. Xinix Xagnix

   NU het echte nieuws aub!!, mensen worden in elkaar geslagen door de Gestapo in Amsterdam!

  19. Gewoon Iemand

   Stelletje dieven😒 Al die koningshuizen, allemaal 1 grote poppenkast. En mensen maar vrolijk zwaaien en de nederlandse vlag uithangen. Wake up people. Ze naaien ons volk. Wij betalen belasting zodat hun lekker kunnen genieten van onze hard verdiende centen. Heerlijk deze comments.. wakkere mensen. Daar hou ik van. Van mij mogen ze lekker de dood straf krijgen voor alle levens die zij verwoesten.

  20. Yep Achternaam

   Onheilspellende berichten in de media. “India wordt overspoeld door een razendsnel aanzwellende tweede golf van corona, mede getriggerd door een nieuwe mutatie. India verkeert midden in een huiveringwekkende tweede golf.” Zo ziet Code Zwart eruit, kopt de Volkskrant bij een foto van brandstapels, die in het land overigens al sinds jaar en dag worden gebruikt om doden te cremeren. In India wordt 99 procent van de overledenen gecremeerd. Al sinds mensenheugenis schrijven de Hindoestaanse geschriften voor dat de doden binnen 24 uur moeten worden verbrand. Het cremeren gebeurt altijd in de open lucht. Er wonen 1,4 miljard mensen in India. Op 24 april werden in het land 349.691 positieve tests geregistreerd. Dat is slechts 0,02 procent van de hele bevolking. En toch beweren de mainstream media dat het land ‘bezwijkt onder het gewicht van de besmettingen’. Ze liegen. Nieuwssite Quartz India bevestigt dit en schrijft dat 150 ziekenhuizen in India al sinds oktober vorig jaar wachten op zuurstof. Het is dus niet zo dat er opeens heel veel mensen zijn die zuurstof nodig hebben. Er is al heel lang een tekort aan zuurstof. Dan de sterftecijfers. Op 24 april zijn er 2767 ‘coronadoden’ geregistreerd in het land. Dat is slechts 0,0001 procent van de bevolking. Ter vergelijking: in India sterven elke dag 25.270 mensen. Elke dag. Als je het aantal dagelijkse coronadoden per miljoen inwoners in India en Nederland met elkaar vergelijkt, zakt het paniekverhaal als een pudding in elkaar:

  21. Yep Achternaam

   De politie is in verschillende steden in actie gekomen om Koningsdagvierders op ‘te drukke plekken’ zoals parken tot vertrek te dwingen. De ME trad onder andere in het Vondelpark in Amsterdam op. In Breda werd de Mobiele Eenheid ingezet om het Valkenbergpark te ontruimen. Kamerlid Gideon van Meijeren reageert: “Walgelijk. Vandaag had zo’n mooie dag kunnen zijn. Het is ook hartstikke gezond om met dit weer lekker naar buiten te gaan en van de zon te genieten. Maar in ‘het nieuwe normaal’ is dit crimineel gedrag waar de knuppelbrigade tegen optreedt. Laten we dit nóóit accepteren!” Wanneer je de bevolking alleen nog maar onder controle kunt houden met grof geweld, dan ben je als land diep gezonken. Nota bene omdat mensen ook dat feestje van Willem willen vieren, wordt er door de ME op los gemept. Trots op je land, Willem?” vraagt hij. Nysten zegt geen verjaardag van een koning te vieren die zwijgt terwijl mensenrechten in zijn land worden geschonden. “Iedereen moet thuisblijven van de regering en jij gaat er lekker op uit met je verjaardag? Wat een belediging van je volk!”

   1. Tienie Smit

    Precies

   2. cees popering

    Juist

  22. Sonja S.

   Jammer geen woord over de streamers in den haag eind van de dag. Bij de stallen van de politiepaarden. Volgens anderen was het een atgeschermd spectakel? Die arme beesten. Hoop dat ze op een veilige stressvrije plek zijn gebracht. Ik bedoel daar zullen ze toch wel voor gezorgd hebben

  23. Savanna Dax

   Bah weg met de koninklijke familie wij hebben niks aan nazi 's.

  24. Erwin

   Moeten ze niet jagen in bossen die voor het publiek niet open zijn? Op vakantie naar Griekenland? Lekker meelopen met dit gezever.. Miljoenen uitgeven en wat krijgen we ervoor terug? 3 Dikke princesjes die jaarlijks meer dan een miljoen verdienen en een Koning die niet eens normaal sorry kan zeggen...

  25. R Koster

   net zo'n show als de oscar's wtf who cares ? Deze gasten doen niets voor het land en krijgen dik betaald.

  26. SplitCarbon Fpv

   Ondertussen rijd de politie in op jongeren in een park die de verjaardag van Willempie aan het vieren waren. Lang leve de koning. Not! Breng eens het echte nieuws eens een keer.

  27. Patriot Freedom Dutch TV

   WE GAAN STOPPEN MASSAAL MET BELASTING TE BETALEN VOOR DEZE SCHURKEN. DE ZWARE CRIMINELEN VAN NEDERLAND / WERELD!

   1. Mister Nobody

    Exact !

  28. Synthesizer “Synth Covers” Music

   Dank u wel onderdanen voor deze mooie dag. Maar nu trekken we ons een jaartje weer terug in onze paleis die jullie onderdanen voor ons betalen van jullie belastinggeld. Voor de rest je bek houden en doen wat wij zeggen. Tot volgend jaar maar weer...!

   1. Anonymous

    @TheRiyad1 hoe zou dat komen? Leg het hier maar uit

   2. TheRiyad1

    De koning heeft sinds de vroege 19e eeuw geen politieke macht meer mafkees

  29. ResistanceisFutile

   Zeg Willempie, wanneer betaal jij eens een keer voor me vakantie?

  30. R. Beerkens

   Weg met het nep koningshuis

  31. Mar West

   "En we leefde nog lang en gelukkig"

   1. Mar West

    Stelletje schijnheil!@ tunnel al klaar als het volk word uitgemoord

  32. King Fisher

   De rest van de wereld staat op instorten,en hier krijgen we even een nabeschouwing van hoe ¨moeilijk¨ voor hun de afgelopen tijd is geweest.Hoop dat er deskundige hulp aanwezig is voor de prinssesen als ze tot besef van de realiteit komen.

   1. Sayuas

    De realiteit krijgen ze nooit mee te maken. Hun hele leven zullen ze miljoenen aan belastinggeld krijgen.

  33. René PleinAir

   Gaat goed met de SDG plannetjes hé !! Wat koste dat nou, ... 1.8 miljoen? Super strak jij "Niet Normale"

  34. Saltuk Ilarslan

   Prinses AMALIA NEXT KONINGIN OF THE NETHERLANDS 💪💪💪💪

   1. อนัตตา อนัตตตา

    🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

  35. Barbara Bend v/d

   Smerige landverraders zijn het. Zitten bij Klaus Schwab op schoot. En nu een beetje mooi weer spelen. En de schapen kijken toe.

  36. Jee Bee

   De toespraak van 4 mei vorig jaar was pas echt goed; We moeten onze democratie koesteren en onze vrijheden nooit opgeven. Ben heel benieuwd wat er nu komt. Zou de Koning het aandurven dit nog een keer te herhalen

   1. Anonymous

    Het is een grote ballentent en schijndemocratie

  37. Santino Shot caller

   De grooste oplichters van Nederland zijn hier te zien 😂😂😂

  38. Anti Met goude tand

   Die dochters zitten volgens mij aan de prednison wat een dikke paardenkoppen hebben die zeg pfff

   1. Mister Nobody

    En Nederlanders maar naar de voedselbank en kledingbank.

  39. Paul Tol

   Hopelijk gaan we de kosten sterk verminderen. Salarissen van ons Koningshuis liggen al op 750% van omringde landen Duur geintje voor een ceremoniële functie

  40. gianni agostino

   🙄🙄🙄waar is de grootste baas Klaus swhab in Bill Gates gebleven??😭

  41. Daphne de Klerck

   Is Willem nu getrouwd met Maxima of Amalia ?

   1. cees popering

    Valt al een tijdje op ja.

  42. p l

   Waarom zijn deze mensen er nog? Weg met die poppenkast. Alleen die kakaccentjes al pfff zum kotsen echt

  43. V T

   Such a joy to see. Meanwhile the Dutch Gestapo are beating people in Arnhem for peacefully exercising their right to be free.

  44. Svajūnas Klemantavičius

   You must love you king, becaude you dont have other replcement,,,

  45. schottelboot gm detroit diesel

   Zo snel mogelijk afschaffen dat giga kostenpost gezeik, wat doet die bal nou helemaal voor ons land laat het land kapot maken door een of andere valse relnicht !! en dan maar niet te spreken over dat gedrocht waar die mee is getrouwd bah misselijke balletjes, bea had nog enigszins klasse, nee het koningshuis is niet meer voor de nederlanders...........

  46. David Sulkers

   Allemaal voor de bühne

  47. FREEDOM

   Onze landverrader met aanhang .. lulhannes eerste klas!!! Misselijkmakende zooi 🤢

  48. Heal The World

   Vergane glorie

  49. emiel de bruijn

   Nou dat zijn toch overwegend positieve reacties hieronder whaha NOT!

  50. panlomito

   Man man man... wat een vertoning. Maar met al die gratis miljoenen zou ik ook niet zo moeilijk doen over 1 dag per jaar de jarige clown uithangen.

   1. cees popering

    Die artiestennamen niet vergeten. Slecht volk.

  51. David Black

   İs this country Norway ?

  52. XxXp00nageXxX

   3:38 kom op dat doe je toch niet die vrouw links trok aan die snoer -.-

   1. Anonymous

    Ze dacht dat het de stekker was om het koningshuis eruit te werken

  53. Daniel lekkerbelangrijk

   Wat zitten we nou eigenlijk te kijken? Een stelletje bekakte miljonairs die decadent lopen te wezen terwijl het volk onderdrukt word. heel spannend hoor . Had dat geld liever aan de armen gegeven . en een dagje daklozen gaan helpen of zo. Laat zien dat je een man voor het volk bent . verpest en elitair had je de rest van het jaar nog kunnen doen,

  54. Christa Gijsman

   Hij viert zijn verjaardag wij worden onderdrukt en het is onze BELASTINGGELD en Amalia krijgt straks ook een leuk zakcentje,hebben die lui een plaat voor hun kop en die mensen die hier aan mee doen ,waar horen die thuis ??

   1. zonnebloem flower

    Wij mogen zelfs geen eigen fam ..op onze verjaardag...2 das zuur ... Respectloos deze vertoning

   2. René PleinAir

    Al is Arnhem wezen kijken daar worden de mensen door de Staats-knokploegen op hun bek getimmerd, ... cadeautje van Willempie

  55. Henriette Brons

   Geen wonder dat er een grote staatsschuld is , want wat kost deze onzin wel niet , boven op alles wat ze al ontvangen. eigenlijk had heel Nederland vandaag een rouwband moeten dragen, en de vlag op zijn kop moeten hangen. Misschien een idee voor bevrijdingsdag ?

  56. willemdeschaker

   Dit is onze koning niet meer; niet die van mij, sinds het landverraad van het afgelopen jaar!!

   1. willemdeschaker

    @Sahan “Finalflash” Te veel; fascisten-noodwet getekend, noemt nu ook al build back better en nog véél meer.

   2. Sahan “Finalflash”

    Wat was er gebeurd dan afgelopen jaar?

  57. Christa Gijsman

   CORONA EN VOLGEND JAAR HOE KRIJGT IE HET VOOR ELKAAR,RUTTE IS ZEKER AL LANGSGEWEEST,LIEGEN IS TOT KUNST VERHEVEN.

   1. Pac-Sjwep Nic

    Kom eens met iets nieuws.

  58. B B

   Wat een toneelspel, wat een schijnheilige vertoning. Deze mensen kotsen op het volk. Doe eens onderzoek naar ons koningshuis, dan kom je aan het kotsen.

  59. Christa Gijsman

   De meanstram media ja die corona ja heel zwaar voor jullie die guiattine

  60. Christa Gijsman

   Pcr kinderen kinderen van academici

  61. Christa Gijsman

   Eindhoven daar gaan jullie belastinggeld

  62. Christa Gijsman

   Slijmbal van een burgemeester Kotsmisselijk van die UITBUITERS.

  63. Christa Gijsman

   Hij mag gaan Griekenland een optie

  64. Christa Gijsman

   Wold forum ook op bezoek geweest

  65. Mike Vanderloo

   Ik vind het zo knap dat die 3 grietjes allemaal VWO advies krijgen. Havo zal nog te min zijn voor die graaiers. Ik gun ze een timmerman of loodgieter als man straks:)

   1. Ugly giant bag of mostly water

    Toch niet iemand van et pleps!?

  66. LIVE DEEP SKY WATCHER

   Alexander is voor mij geen koning meer zinds de C-19 wet. U heeft uw handtekening weggegeven U BENT GEEN KONING MEER IN DE OGEN VAN DE BEVOLKING!

  67. ikbefalleenopdinsdag x

   F de koning 🏴‍☠️🍊

  68. LIVE DEEP SKY WATCHER

   En dan moeten we blij zijn op zo'n dag?? Niet normaal maken wat niet normaal is?? Klaus schwab heeft u zeker bedreigd met de mafia eenheden?? Mijn respect voor dit land is 0,00000 geworden al vanaf begin 2020. SCHANDALIG DEZE ONDERDRUKKING VAN DE MENSHEID!! EN u Alexander bent daar mede verantwoordelijk voor!! U heeft NIETS gedaan!!!!!!

   1. LIVE DEEP SKY WATCHER

    @You 2 Waarom ik ben NEEderlander. Misselijk volk hier ja. We zijn terug in 1934

   2. You 2

    Gauw verhuizen dan ;)

  69. Flying Dutchman 17

   🤔 Opzouten met die criminele Oranje clan 🖕

  70. widmfan7

   Fresku ft De Prinsesjes. Ik kon er echt niet naar kijken, het was zo beschamend en cringe.

  71. Pietertje Kwibus

   Dus deze familie leeft op inkomsten die voornamelijk ontstaan uit bloed zweet en tranen van werkend Nederland. En ik moet nu blij zijn voor hun?

   1. Anonymous

    Ja Benny, laat ons allen elkaar hersenspoelen

  72. Roger L. Ortiz

   2 miljoen om je feestje te vieren en mensen die buiten in het park staan weg meppen en vegen met de ME. Good luck !!!!

  73. flappy Ik voel me zo wappy

   Majesteit wha wat een droplul.zeg Willem. Wat een zwabbers allemaal Willem gefeliciteerd jij gluipert.

  74. damu alura

   Hoe kan het toch dat alle reacties hier zo zijn en op de website zo burgerlijk haha. Zouden ze de reacties filteren ofzo?

   1. flappy Ik voel me zo wappy

    Dat heb je goed gezien. Dat is allemaal propaganda mind fuckers

   2. Mar West

    Welke website?

  75. Anon420 Blaze

   Die lieten hun kop ook even zien , en nu voor een jaar weer teug trekken en elk jaar mensen blij dat ze er een dagje er op uit gaan ...... btw wnnr is de BIG RESET ?

  76. waaterkoon

   En hoe krijgen die pubers zo ver! Waarom protesteren die niet en weigeren ze niet aan deze oubolligheid deel te nemen? Wat een farce!

   1. Ton

    gratis geld.

  77. waaterkoon

   Wat een archaïsche, afzichtelijke vertoning!

  78. Rem Weij

   Amalia eet wel nog steeds goed zo te zien!

   1. Anonymous

    Hamsteren bij de appie

  79. Renee Siebel

   Die arme familie ging rond die tafel zitten en kregen nog niet eens koffie of wat dan ook. Laat staan een stuk taart of wat anders lekkers. Schandelijk van burgemeester van Eindhoven !!!!

   1. cees popering

    Ze lijnen. Dat zie je toch !!!!!

  80. amy grace

   Wij worden Grandioos voor de Gek gehouden !!!! Hoe achterlijk denken ze dat we zijn ???

   1. amy grace

    @Tienie Smit Die zijn niet meer te redden !! En krijgen een beroerte als ze horen, over dit tuig. En zich schamen, mag ik hopen !! PS. Een vlag betekend niet altijd koningsgezindheid maar meer een diep vaderlandsgevoel, een samen gevoel ( dat dacht ik gisteren, bij het zien van de vlaggen bij mij in de buurt, sommigen zelfs met oranje wimpel ) Het zorgt voor veel Verdeel + Heers, het zijn verwarrende tijden

   2. Tienie Smit

    Als ik al die vlaggen zie aan de huizen, dan slapen er nog veel hoor, makkelijke melkkoeien

   3. Mar West

    Ze zitten je al een tijdje uit te lachen hoor !!

  81. jessie nameles

   gezellege boel daar was blij dat ik in arnhem was voor de demo. nederland vrij NU

  82. J WR

   Weg met het volgevreten koningshuis, LEVE DE REPUBLIEK

  83. Robbie T

   Jezus wat een neppe bende gatver

  84. Albert Spits

   Die nep-Oranjes mogen van mij worden afgezet en daarvoor in de plaats een republiek zoals Zwitserland, waar je referenda hebt over de toekomst van het land. Nederland is geen democratie, maar een verkapte dictatuur. Je kunt niet kiezen voor je staatshoofd, niet kiezen voor je premier, niet kiezen voor je regering, niet kiezen voor je provinciale commissaris c.q. gouverneur, niet kiezen voor je burgemeester en het slappe aftreksel van het referendum is ook al afgeschaft dankzij DDR 66, de pleitbezorgers van het EU communisme. Een hokje rood maken eens in de 4 of 5 jaar is natuurlijk geen democratie, maar een wassen neus.

  85. Marco Nijweide

   Zo akward dit! En dit heeft meer dan anderhalve miljoen euro gekost? Hadden ze beter dit geld in de zorg kunnen steken

  86. Reinier Geurtsen

   Wat lult die Alex slap 🤮🤮🤮

   1. Reinier Geurtsen

    @aleister kerkhof Nee nooit die duur betaalde pratende pop

   2. aleister kerkhof

    Heb je hem wel eens intelligent horen praten dan?

  87. الشارع الهولندي - The Dutch Street

   Amalia moet niet meer snoepen

   1. Honey Comb

    Zo zo internet gangster..

   2. den achternaam

    Dik big idd. 🐷😃

  88. Leon Van Der Linden

   Wat een trieste bedoeling.

  89. John the Fish

   Lang leve de republiek!!

  90. Veen

   Maar serieus, dit is toch echt voor niemand leuk?

  91. John the Fish

   🤮🤮, kunnen we weer een republiek worden aub?

  92. Peer X

   De duurste koningsdag ooit. Die poppenkast mag wat kosten ! Wat heeft het zgn. koninklijk huis het afgelopen jaar gedaan en betekend voor Nederigland ? IMHO, totaal NIKS. Afschaffen die hap !

  93. George

   Iedereen disliked dus ik deed het ook voor de lol

  94. Daniël Wessels

   boeie

  95. He Lena

   Wat een fijne wakkere mensen hier💞🌈

   1. Daphne de Klerck

    Dank..

  96. Janneke

   Leuk om een samenvatting te zien! Inderdaad, hopelijk volgend jaar een "normale" koningsdag 😊

   1. Tienie Smit

    Niks normaals aan, uit de tijd, onnodig, achterhaald.

   2. อนัตตา อนัตตตา

    LANG EVEN DE KONING! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

   3. Pe Rietveld

    @Janneke 🤣🤣🤣

   4. Janneke

    @Pe Rietveld 😋

   5. Janneke

    @Jop 🤣

  97. henk M

   Sinds HIJ zijn handtekening onder de spoedwet heeft gezet is Willem voor mij GEEN koning meer

   1. Mar West

    Er is helemaal niks gezet henk! Hele wet is ongeldig, mensen gaan er blindelinks mee in,rn houden dit in stand

   2. René PleinAir

    inderdaad, ... "Niet normaal maken wat niet normaal is" zei deze leugenaar ooit, hij is bijna nog erger dan die andere leugenaar Mark R.

   3. gianni agostino

    Mee eens. Ik vanaf het begin al 😇is klaus swhab en de duivel gates ook uitgenodigd??😂😂

   4. ZZZ

    @WhiteEagle allah mn reet

   5. henk M

    @WhiteEagle welke ballen koning

  98. Jop

   Hey willem Gefeliciteerd .Klaus schwab wordt ook uitgenodigd ? 🥳😂🤣🤑👻💫

  99. Manon Ritico

   Ik zie geen koning......

  100. Yep Achternaam

   Begin deze maand oordeelde de rechtbank in het Duitse Weimar dat de coronamaatregelen op scholen schadelijk zijn voor kinderen en dat rechten van leerlingen zijn geschonden. Na het moedige vonnis sloeg het establishment met volle kracht terug: huiszoeking! Het vonnis van rechter Christian Dettmar uit Weimar kwam voor de politiek als een onaangename verrassing. Advocaat Reiner Fuellmich laat via Telegram weten dat de politie gisteren een huiszoeking bij hem heeft gedaan. Volgens de eerste berichten zijn de privéauto, de woning en het kantoor van de rechter doorzocht. Zijn mobiele telefoon is door de politie in beslag genomen. Het heeft er alle schijn van dat er een politiek motief achter de huiszoeking zit, schrijft weekblad Wochenblick, dat spreekt van ‘overheidsrepressie’.

   1. Tienie Smit

    Treurig maar waar

   2. cees popering

    Kijk, Nu,dit is nieuws. Die wandelende sluikreclame van de 3 biggetjes voor Mora Snacks is geen nieuws.